MELD DEG PÅ DEKKTEAM'S NYHETSBREV HER!


Velkommen til oss!

OBS! Vår håndtering av korona-situasjonen

Det er sommer - og det betyr sommerdekk!

Våre kyndige fagarbeidere hjelper deg gladelig med å finne den optimale løsningen for deg og din bil. Utvalget er stort og du finner alle de kjente merkene hos oss - til en pris som passer deg! Vi fraråder deg å kjøre med piggfrie vinterdekk om sommeren, dette fordi vinterdekk har helt andre egenskaper enn sommerdekk. Det betyr blant annet dårligere veigrep og større fare for vannplaning, da vinterdekk ikke transporterer vann like godt.

Hos oss finner du et stort utvalg sommerdekk, vinterdekk og felger, og spesialdekk til de aller fleste kjøretøy; henger, traktor, MC, ATV, industri & anlegg, landbruk mm. Vi har også  kvalitetsbatterier fra Exide Sønnak, og en rekke av våre avdelinger fører smøremidler fra Gulf, som har verdensledende produkter til bil, fritidsbåter, MC, lastebiler og landbruks- og anleggsmaskiner. Vi har også alt av småhjul til trillebår, traller, hengere etc.

Vi jobber for tiden med ny hjemmeside, og enn så lenge må vi be deg om å kontakte oss for pris på våre varer. Ring oss gratis på 800 33558, kontakt våre avdelinger direkte eller send oss en melding her. Velkommen skal du være!

 

Kostnadsfri kreditt i 30-60 dager!

Bruker du vårt kontokort fra ResursBank når du handler hos oss, får du utsatt betalingen kostnadsfritt i 30-60 dager. Les mer om løsningen her.

 

Din trygghet først!

Vi har innført gode tiltak mot Korona-pandemien og for å begrense smittefaren anmoder vi deg om å booke time hos oss på forhånd.

Gratis dekksjekk

Er du i tvil om dekkene dine holder en sesong til? Stikk innom oss så tar vi en gratis dekksjekk!

DekkTeams dekkskadegaranti!

Vi er levende opptatt av kvalitet, service og fornøyde kunder, og vi vet at våre premium-dekkmerker er i verdensklassen! Derfor har vi innført DekkTeam’s dekkskadegaranti.
Les mer her.

 

Spør oss om pris!

Send oss en prisforespørsel her eller
ring oss gratis på 800 DEKKTEAM

 
Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere!


DekkTeam er en bilgummikjede med 80 punkter rundt om i Norge! Hos oss skal du alltid få dekk og felger tilpasset ditt behov.

 

Ring gratis 800 33558

 

Du blir automatisk satt over til vår nærmeste avdelning.

Dekk til bil

bil boksthumb

Dekk Team er stolte av å representere kjente merker som Yokohama, Continental, Kumho og Nankang.

Les mer

Dekk til landbruk, last og anlegg

landbruk-boksthumb

DekkTeam fører høykvalitets landbruksdekk fra Alliance Tire Group.

Vi har også et bredt sortiment av dekk til industri og anlegg.

Les mer

Dekk til lastebil

lastebil-boksthumb

Dekk Team leverer dekk til lastebil fra dekkprodusentene Yokohama Tires og Kumho Tires.

Les mer