Dekkhotell Minde i Bergen | DekkTeam Minde

DekkTeam Minde

minde allè 35, 5068 bergen

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00

Kontakt

Bestill time

Om oss

Velkommen til Dekk1 Minde i Bergen

Like ved Fjøsangerveien utenfor Bergen holder vi i DekkTeam Minde til. Her finner du gode tilbud på dekk, felger og annet tilbehør til kjøretøyet ditt – enten det er snakk om personbil, motorsykkel eller varebil. Vi utfører også rask og effektiv service, og med verkstedansatte med over 20 års erfaring på huset kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender. Bestill time online eller kom innom på drop-in – vi har god kapasitet. Velkommen!

Er det på tide med noen flonkane nye dekk til kjøretøyet ditt, har vi det du er på jakt etter. Hos oss kan du velge blant et bredt utvalg av sommer- og vinterdekk i topp kvalitet fra kvalitetsmerker som Pirelli og Maxxis. Våre profesjonelle og erfarne bileksperter kjenner de ulike dekkenes kvaliteter ut og inn, og gir deg gode råd om hvilke dekk du bør gå for – slik at du kan kjøre både sikrere og mer komfortabelt på veiene.

Vil du oppgradere utseendet til bilen din og gi den litt ekstra stil, er felgene et godt sted å begynne. Det finnes mange varianter og design å velge mellom, og vi har noe for enhver i de aller fleste prisklasser. Er du usikker på hva du bør velge, kan du alltid svinge innom oss og ta en titt på det brede utvalget vårt. Vi tilbyr en bråte førsteklasses alufelger fra blant annet Brock og Vossen, og våre ansatte hjelper deg mer enn gjerne med å finne det perfekte felgsettet for deg og bilen din.

For deg som vil bruke fritiden din på andre ting enn å skifte, vaske og stable dekk, og i tillegg rydde plass til dem i boden eller garasjen, har vi et godt tips til deg: Oppbevar hjulene dine på dekkhotellet vårt, så gjør vi all jobben for deg! Vi utfører maskinvask, sjekker mønsterdybde og lufttrykk, og lagrer hjulene på korrekt måte i perfekte temperatur- og lysforhold – alt til en hyggelig pris. Book time i dag!

«Hos Dekk1 Minde er vi opptatt av at du skal føle deg sett og godt ivaretatt – uansett hva du trenger hjelp til. Sving innom for en hyggelig handel og gode råd om dekk, felg og bil. Velkommen til oss!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Emil Nyborg

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*