Dekkhotell Sandnes | DekkTeam Sandnes

DekkTeam Sandnes

gravarsveien 30, 4306 sandnes

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Sandnes

Helt innerst i Gandsfjorden finner du oss i DekkTeam Sandnes – en hyggelige og kunnskapsrik gjeng med stor interesse for dekk og bil, og hjerte for god kundeservice. Her kan du komme innom for gode tips og råd, og ittepå få deg en rykende fersk kopp kaffi!

Målet vårt er at du alltid skal være trygg på veien, uansett vær og føre – og akkurat derfor tar vi oss god tid når du kommer innom for å kjøpe nye dekk. Enten du er på jakt etter dekk til personbil, lastebil, MC eller traktor, kan du være sikker på at vi har ekspertisen til å finne de som er best for deg og kjøretøyet ditt. Og trenger du å bytte dekk, tilbyr vi selvfølgelig også hjulskift til en god pris!

Trenger du et sted å lagre dekkå dine, tilbyr vi et topp moderne dekkhotell. Hos oss kan du være helt sikker på at de blir godt ivaretatt og at du blir kalt inn til hjulskift på riktig tidspunkt. Vi sørger for korrekt oppbevaring, både når det gjelder temperatur og lysforhold, og før vi monterer dem på bilen din igjen, sjekker vi alltid lufttrykk, mønsterdybde og trykkventiler – alt samen til en rimelig penge.

Å finne riktige felger handler ikke bare om smak og utseende, men også om pris. Vi fører kvalitetsmerker i alle prisklasser og hjelper deg gjerne med å finne det settet som passer bilen og lommebokå di best. Vi har også spesialisert oss på retting av alufelger, og med moderne utstyr og erfarne opprettere gjør vi de gamle felgene dine så gode som nye!

Hos oss møter du en innholdsrik og oversiktlig butikk, samt en kunnskapsrik og hyggelig betjening som alltid står klare for å forenkle bilhverdagen din. Velkommen te oss!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

ikke funnet

John Egil Svendsen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*