Våre tiltak i forbindelse med Korona-viruset!

Vi har alle et ansvar for å begrense smitterisiko av koronaviruset. Samtidig er vi avhengig av et tjenestetilbud som sikrer at landet holdes i gang. Derfor gjør vi alt vi kan for å opprettholde et trygt og godt tilbud til våre kunder og ansatte – innenfor de rammer som settes av lokale og nasjonale myndigheter. Vi skal sørge for at du som kunde kan få utført nødvendige dekktjenester i trygge omgivelser. Om du er yrkessjåfør eller er langs veien på jobb eller er på reise, skal du være trygg på at vi gjør det vi kan for å ivareta din helse og sikkerhet.

Vi iverksetter tiltak forløpende. Her er tiltakene vi har iverksatt for å ivareta din og våre ansattes trygghet:

 • Våre vaskerutiner er innskjerpet, og vi har økt frekvensen av rengjøring ved alle våre verksteder.
 • Vi benytter engangshansker ved kjøring av kundebiler ut og inn av verksted.
 • Drop-in for hjulskift i høysesong er på enkelte avdelinger ikke mulig eller sterkt begrenset. Dette for å unngå kø i og utenfor våre butikker. Alle kunder oppfordres nå til å bestille time.
 • Benytt vårt gratis servicenummer 800 33558 for å bli satt over til nærmeste verksted, kontakt avdelingen din direkte eller book time her.
 • Vi utvider tiden vi vanligvis bruker for hjulskift på hver bil, slik at vi er sikre på å unngå opphopning av biler ved våre verksteder.
 • Vi er godt forberedt i hele verdikjeden for å sikre at dekk, felger og annet nødvendig utstyr er tilgjengelig.
 • Vi avlyser alle møter som ikke er kritisk nødvendig.
 • Lokale kommunale bestemmelser skal følges.
 • Våre ansatte skal til enhver tid følge lokale og nasjonale retningslinjer for karantenebestemmelser og andre pålegg og råd.
 • Vi har gode systemer for internkommunikasjon som garanterer at alle våre ansatte til enhver tid har oppdatert informasjon om hvordan de skal ta vare på kundene og seg selv.
 • Vi samarbeider tett med våre partnere og underleverandører for å sikre gode rutiner og vareforsyning på en forsvarlig måte.
 • Vi følger utviklingen nøye hver dag og iverksetter tiltak fortløpende i tråd med anbefalinger, pålegg og egne initiativ.
 • Vår høyeste prioritet vil alltid være din helse og sikkerhet. Vi følger nøye med på anbefalingene fra våre helsemyndigheter for å kontinuerlig være oppdatert og ta nødvendig hensyn.

 

Våre ansatte er opptatt av å holde butikkene og verkstedene rene, både innvendig og utvendig. Dette inkluderer alle steder som mange berører med hendene sine. Dette er selvsagt alltid en prioritet for oss, men vi har nå instruert våre butikkmedarbeidere om å være ekstra påpasselige når det gjelder renslighet og hygiene. Høy grad av renslighet er nøkkelen til trygghet når det kommer til helse.

Vi informerer alle våre ansatte om nødvendige sikkerhetstiltak fortløpende. Du har nok hørt det før fra våre myndigheter, men det kan ikke gjentas ofte nok: Sørg for god håndvask, hold distanse til andre mennesker, hold hendene borte fra ansiktet og sørg for å ha god hygiene og strenge rutiner i forbindelse med måltider.

Har du innspill eller tilbakemeldinger til oss, så send de gjerne inn til oss.

Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss i DekkTeam.

Dekk til bil

bil boksthumb

Dekk Team er stolte av å representere kjente merker som Yokohama, Continental, Kumho og Nankang.

Les mer

Dekk til landbruk, last og anlegg

landbruk-boksthumb

DekkTeam fører høykvalitets landbruksdekk fra Alliance Tire Group.

Vi har også et bredt sortiment av dekk til industri og anlegg.

Les mer

Dekk til lastebil

lastebil-boksthumb

Dekk Team leverer dekk til lastebil fra dekkprodusentene Yokohama Tires og Kumho Tires.

Les mer