Våre tjenester

Chip tuning

Chiptuning er den siste form for elektronisk motortuning, og gir forbedret akselerasjon og bedre kjøredynamik.

Hva er egentlig chiptuning?

Chiptuning er tilgjengelig for nesten alle bilmerker og moderne motorer, og er en dedikert programvare for mer enn 3000 modeller fra over 60 produsenter.

En enhet er installert mellom motorens ECU (bilens motorstyring) og sensorer, en slags mini-datamaskin, som forbedrer parameterne satt av produsenten.

Mer kraft med chiptuning

Effekten er avhengig av motoren i kjøretøyet og Chip-modellen du velger. Du kan få opptil 30% mer kraft og 30% mer dreiemoment. Chiptuningen skal alltid være godt innenfor reservene som er bygd inn i en motor.

Chiptuning (via en strømkasse) fungerer uten å endre produsentens maskinvare og programvare; alle systemene som beskytter motoren forblir intakte. Det er enkelt å installere, og kjøretøyet kan gjenopprettes helt til fabrikkinnstillingene.

Vi koder også bort funksjoner som EGR (eksosgass resirkuleringsventil) og DPF (dieselpartikkelfilter), som er montert på alle moderne dieselbiler og som skaper utfordninger for biler og bileiere.

 

 

Er chiptuning trygt?

Ja, det er enkelt, testet og trygt. Det er ingen fysiske endringer som gjøres til motoren. Man bruker kun de termiske og mekaniske reserver som er bygd inn i hver produksjonsmotor.

Dersom bilens originale tilstand er normal, vil effektøkningen være reell. Det vil heller ikke oppstå feillamper, kutting, fusking e. l. som følge av tuningen.

Bilen trenger selvsagt det samme vedlikeholdet som tidligere.

Ja, jeg ønsker chip tuning!

Kontakt oss (avdelinger produkt)
*

Flere tjenester

Se alle