DEKK I TRYSIL i våre nye moderne og flotte lokaler | DekkTeam

Åpning av nye dekklokaler i Trysil

DEKK TRYSIL: Nye fantastiske lokaler klare i Trysil for dekkjeden DekkTeam.

Etter lang fartstid med dekk i Trysil kan vi endelig si oss fortjent til et nybygg i særklasse!

Det er klart for å få dekk i Trysil, og det i fantastiske nye moderne lokaler. Dekk og felg, eller dekkhotell, bare for å nevne noe av det du kan få i DekkTeams nye og fantastiske lokaler i Trysil. Det var med stor glede vi nå kan ta imot gamle og ikke minst nye kunder til vårt moderne nybygg i Vestmovegen 17A.

– Det å endelig kunne tilby kundene våre dekkhotell, er med stor glede da vi har vært sprengt på kapasitet ved vårt gamle bygg sier butikksjef Håvard Fjeld, som har lang fartstid i DekkTeam.

SE VIDEO AV ÅPNINGEN:

I år har han 25 års jubileum i dekk-kjeden. Etter lang og tro tjenestene ble det en liten markering av dette også denne dagen. Selveste ordføreren Erik Sletten stod for snorklipping, og var meget imponert over lokalene.

– Det gleder meg at så mange har tatt turen. Også så mange lokale, som også kan nyte godt av disse fantastiske lokalene, var ordførerens lovord om DekkTeam sitt nye praktbygg.

I TALE MED ORDFØREREN: Dekk i Trysil, det kan han. Avdelingsleder Håvard Fjeld viser stolt frem de nye lokalene til ordfører Erik Sletten.

 

Beliggenheten til avdelingen er særdeles fin da det ligger midt i smørøyet, og det er umulig og ikke se oss.

 

DEKK I TRYSIL

– Ikke bare er det dekkhotell, men det er dekk og felg for alle type kjøretøyer. Om du skal ut i fjellområder, privatbil eller næring, sier kjedesjef Raymond Myrland stolt. Vi ligger profilert på vei opp mot bakken, og mot skibakken. Du får dekk, felg og dekkhotell, nærmest på vei opp i skibakken og til de mest sentrale hyttefeltene. Folk kommer til å få med seg DekkTeam Trysil. Jeg tør å påstå at dette er den fineste tomten i Trysil, forklarer kjedesjefen. Sjølveste gründer Walter Ord hadde også tatt turen for å overvære begivenheten.

 

Vi håper at mange tar kontakt med oss utover høsten, da høstferien står snart for sin tur. Mens du er på butikken eller går deg en tur kan vi nå legge opp dekkene dine og vi kan fint ta vare på dem frem til neste sesong.

GRüNDERNE SAMLET: DekkTeam-gründer Walter Oord sammen med gründerne av dekk i Trysil. Gjermund Eggen, Arne Hansen og selvsagt ordfører Erik Sletten (Sp).

Dekkhotell er blitt mer og mer populært, og vi ser at mange kunder benytter seg av dette tilbudet. Vi ønsker oss flere dekkhotellkunder, så det er bare å ta kontakt.

Vi takker for oppmøte og deltagelse, og ønsker DekkTeam Trysil masse lykke til med høstsesongen!