Bedriftskunde - DekkTeam
Bli bedriftskunde I DekkTeam

Bli bedriftskunde hos DekkTeam

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere med vår fagkunnslap og lagånd.
Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere med vår fagkunnslap og lagånd.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Med våre 150 avdelinger er vi der du er!

Mange kjører til jobb, andre kjører som jobb. Uansett hvor, hvorfor og hva du kjører, så er vi her for å gi deg det du trenger for et trygt og godt grep på veien. Om du selv vet akkurat hva du trenger, eller om du trenger hjelp til å finne det, så gjør vi det lett å velge riktig.

DekkTeam kan administrere firmaets dekkbehov for både små bedrifter og de med store bilflåter, og alt fra mopedbiler til anleggsmaskiner.

Med en av Norges største dekk- og felggrossister i ryggen, Starco Norge, kan vi love at vi har de produktene som holder deg i gang på veien – trygt, forutsigbart og ikke minst enkelt. Med totalt 5 hovedlagre på totalt 31.000 kvm fordelt over hele landet, har vi til enhver tid tilgang på opptil 225.000 dekk og 50.000 felger. I 2022 stod vårt nye hovedlager ferdig på Gardermoen med sine 23.000 kvm.  Det gjør oss uovertrufne på levering!

Hos DekkTeam tør vi å love deg det ypperste av service; vi leverer det vi skal, når vi lover det. Vi kontakter deg i god tid før ny dekksesong og planlegger dekkskiftene slik at du alltid er klar for veien.

Vårt førsteklasses dekkhotell gjør at du slipper å oppbevare dekksettene selv, men trygt og forsikret hos oss.

Spar tid og penger på å sette bort dekkene til oss. Vil du vite hvordan vi kan bistå for effektiv drift av bedriftens biler? Ta kontakt med oss idag!

Ja, jeg vil vite mer!

Kontakt oss - én global mottaker
*