Dekk fra DekkTeam - Premium-dekkmerker i verdensklassen!
Alt av dekk I DekkTeam

Stort utvalg av dekk - til alle kjøretøy

Dekk er vårt hovedfokus hos DekkTeam. Og dekk er fag. Vi skal være best på både service og løsninger - og de skal være skreddersydd ditt liv på veien.
Dekk er vårt hovedfokus hos DekkTeam. Og dekk er fag. Vi skal være best på både service og løsninger - og de skal være skreddersydd ditt liv på veien.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Stort utvalg av dekk, til alle kjøretøy

Vi skal være til stede der folk er og tilby bransjens råeste service, alltid med oppdatert kunnskap. Sammen skal vi sikre at Norge kommer trygt frem, uansett hva, hvor og hvorfor folk kjører.

Dekk er vårt største fokus hos DekkTeam, og vi er stolte av å representere kjente merker som Yokohama, Continental, Kumho, Nankang og mye mer. Det vi ikke har tilgjengelig, skaffer vi.
Med dette utvalget av dekk vet vi at vi tilfredsstiller alle krav du måtte ha til dekk. Uansett om du har en personbil, SUV 4×4 eller AmCar så har vi dekk og felger du blir fornøyd med.

Visste du at vi også har dekk til hjullastere, dumpere, traktorer, bobiler, gressklipper, trillebår og andre tilhengere?
Vi har et stort utvalg av dekk, så er det noe du lurer på – ta kontakt så hjelper vi deg. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ikke finner det du leter etter.

Dekkskift - DekkTeam hjelper deg med dekkskiftet

Vi hjelper deg med dekkskift

Å skifte dekk på bilen betyr plunder og heft for veldig mange. Dekk blir stadig større og tyngre, og skifte av dekk kan være en fysisk belastning mange ønsker å unngå. Hos DekkTeam kan du velge å komme innom oss for en drop-in-time (kan innebære litt venting i høysesong) eller du kan bestille time her på forhånd.

Dekkskift
5-stjerners dekkhotell I DekkTeam

DekkTeams 5-stjerners dekkhotell

Med DekkTeams 5-stjerners dekkhotell er du sikret at dekkene dine er sjekket og klare i god tid før ny dekk-sesong. Vi kontakter deg slik at hjulskift blir gjennomført til rett tid. Du kan da enkelt levere bilen og få hjulene ferdig omlagt til avtalt tid. Vi vasker og oppbevarer dine dekk på sikkert vis – til du får behov for de når neste dekksesong melder sin ankomst. Enklere og mer komfortabelt blir det ikke.

Dekkhotell