Industridekk, traktordekk og landbruksdekk | DekkTeam
Dekk til landbruket I DekkTeam - på lag med bonden

Traktordekk til landbruk og industri

Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Gode løsninger for det moderne landbruket

Industridekk er designet for å takle de tøffe kravene til industriell bruk, som for eksempel i skogbruk og bygg og anlegg. Disse dekkene er laget av robuste materialer og har en større belastningsevne enn standard traktordekk. De er også vanligvis mer motstandsdyktige mot skader og slitasje, noe som gjør dem ideelle for tunge arbeidsforhold.

Landbruksdekk, derimot, er designet for å takle de spesielle kravene til landbruk, som for eksempel i tradisjonelt landbruk, skurtreskere, hengere, flerbruksdekk og implementer. Disse dekkene er vanligvis laget av mer fleksible materialer og har en mindre belastningsevne enn industridekk. De er også vanligvis mer motstandsdyktige mot skader og slitasje, noe som gjør dem ideelle for tunge arbeidsforhold.

Traktorer blir større og tyngre, og brukes mer variert enn før. Hos oss finner du et stort utvalg traktordekk fra ATG til alt fra tradisjonelt landbruk – standard radialdekk, sprøytehjul, diagonale drivhjul, tubeless, 3-ribb fronthjul, skurtreskere, hengere, flerbruksdekk og implement – til traktordekk for mer industriell bruk, skogbruk, multiuse og flotation.

Det er viktig å velge riktige dekk for din traktor, avhengig av bruksområdet. For eksempel, hvis du skal bruke traktoren din i skogbruk, vil du trenge industridekk med høy belastningsevne og motstand mot skader og slitasje. Hvis du skal bruke traktoren din i tradisjonelt landbruk, vil du trenge landbruksdekk med fleksible materialer og mindre belastningsevne.

Hos oss finner du et stort utvalg av både industridekk og landbruksdekk, og vi kan hjelpe deg å velge de riktige dekkene for din traktor og bruksområde. Vi har også gode løsninger på M+S-merkede dekk til vinterbruk, og kan pigge og seipe de fleste typer dekk.

Er du usikker på hvilke traktordekk du trenger er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Det å ha et effektivt landbruk er viktigere enn noen gang, og det er viktig å ha de riktige traktordekkene for å sikre at traktoren din fungerer optimalt. Vi har et stort utvalg av traktordekk og gode samarbeidspartnere, så vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du er usikker på hvilke traktordekk du trenger.

Det finnes mange forskjellige typer traktorer med forskjellige type traktordekk. Og det vil variere i forhold til bruksområde i forhold til hvilke traktordekk som vil passe deg og din traktor. Hvordan du bruker traktoren din, vil avgjøre hvilke typer traktordekk du vil trenge.

Industridekk med lang levetid

Vi fører også et bredt utvalg av industridekk til gaffel-trucker og container-trucker, hjulgravere, skidsteer/bobcat, smålastere, teleskoplastere og mobilkraner.

Vi leverer dessuten kompaktdekk og massivdekk til gaffeltruck og mye mer.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Alliance Agri Star II - DekkTeam

Agri Star II fra Alliance

Alliance presenterer det nye D-merkede radial traktordekket Agri Star II. Dekket kommer i en lang rekke dimensjoner i 85 og 70-serie.
Les mer her
Bli bedriftskunde I DekkTeam
Spar tid og penger:

Bli bedriftskunde

Hos DekkTeam tør vi å love deg det ypperste av service; vi leverer det vi skal, når vi skal. Med en av Norges største dekk- og felggrossister i ryggen, kan vi love at vi har de produktene som holder deg i gang – trygt, forutsigbart og ikke minst enkelt.

Les mer her

Vi har masse dekk på lager!

Benytte skjemaet under mht. spørsmål om dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på!

Ja, jeg ønsker dekk!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.