Felger | Stålfelger og aluminiumsfelger av beste kvalitet
AEZ Panama High Gloss

Vi har et stort utvalg felger – for alle typer kjøretøy

Vi kan tilby et stort utvalg av felger fra de største leverandørene: GMP Italia, AEZ, Dezent, Dotz og Xtreme, Vossen, Brock Alloy Wheels, samt vår egen serie STW. Uavhengig av type kjøretøy – hos DekkTeam vil du finne felger som dekker akkurat ditt behov.
Vi kan tilby et stort utvalg av felger fra de største leverandørene: GMP Italia, AEZ, Dezent, Dotz og Xtreme, Vossen, Brock Alloy Wheels, samt vår egen serie STW. Uavhengig av type kjøretøy – hos DekkTeam vil du finne felger som dekker akkurat ditt behov.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Felger skal garantere for kjøresikkerhet og komfort

Felger er i stor utstrekning laget av enten aluminium eller stål, og de skal først og fremst garantere for både kjøresikkerhet og komfort. Felger som ikke er helt runde gir tydelige vibrasjoner i bil og ratt ved bestemte hastigheter, eksempelvis ved 80 km/t.

Ta kontakt med oss om felger

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.

Sjekk av felger

Det er viktig å sjekke felger med jevne mellomrom. Det kan oppstå skader som ikke er synlige før dekket er tatt av. Vi bistår selvfølgelig med sjekk av felger!

Felger – påvirkning og levetid

Felger er ferskvare – fordi alt materiale svekkes over tid. Felger er beregnet å ha en levetid på ca. 100.000 km. Det er likevel viktig å merke seg at både kjørestil og veiforhold vil påvirke graden av slitasje på felger. Bruk av lavprofildekk i kombinasjon med stiv fjæring, vil også raskere føre til slitasje på felger.
luminiumsfelger – og spesielt TÜV-godkjente felger – er som regel overflatebehandlet. De beskytter således bedre mot korrosjon som forårsakes av veisalt, sjøluft og høye ozonmålinger. De fleste aluminiumsfelger er også utformet slik at de bidrar til bedre ventilasjon av bremsene.

Det innebærer:

  • mindre slitasje
  • mindre varmeutvikling i dekket
  • mindre dekkslitasje

Det finnes tre hovedtyper felger

Vi deler gjerne inn felger i 3 hovedgrupper:
• Original-felger – felger som kommer levert på bilen når den er ny.
• Ettermarkeds-felger – felger man selv kjøper etter fritt valg.
• Replika-felger – billigere felgkopier som ofte er laget av svakere, resirkulert aluminium. De er ikke testet like godt som andre felger. Vi anbefaler derfor ikke bruk av replika felger. De blir lettere skjeve og sprekker oftere. Dette er felger som også ofte har tynnere og dårligere lakk, noe som bidrar til at de raskere flasser.

Viktig å vite om felger:

Smale felger gir den beste kjørekomforten, men bidrar også til redusert manøvrerings-dyktighet. Brede felger gir bedre manøvrerings-dyktighet, men dette går også på bekostning av kjørekomfort. Bredden på felger avhenger av dekkstørrelse, og skal følge  STRO-boken . Lave temperaturer og salting av vei tærer hardt på felger med spesial-finish. Vi anbefaler derfor ikke flerfargede felger til bruk vinterstid.

Uavhengig av hva slags bil du kjører – gi den et løft med nye felger!
Aluminiumsfelger, eller såkalte alufelger, har blitt svært populært. Felger kan nå skaffes i et stort utvalg varianter og design.

Her er eksempler på noen utvalgte felger:

AEZ Wheels

AEZ har i mer enn 20 år produsert felger av ypperste kvalitet. Deres felger kjennetegnes av solid design, innovasjon og bredde.

Dezent Wheels

Dezent tilbyr et bredt spekter av felger basert på en rimeligere prispolitikk. De har bidratt til at lettmetallfelger har blitt mer tilgjengelige, og en mer vanlig måte å individualisere personbiler på – i alle størrelser og klasser.

Dotz Wheels

Med navnet DOTZ kjøper du ikke bare kvalitet. DOTZ felger bidrar til å g bilen din et skikkelig statement! DOTZ felger har en høy stjerne hos alle tilhengerne av sofistikerte felger, samt hos tuning-ekspertene.

STW Wheels

Vi fører felger med vårt eget merke STW. oDette er felger som kommer rett fra vår grossist Starco Norge. STW felger kan benyttes på svært mange bilmerker og modeller – til en lavere og behageligere pris.

Xtreme Wheels

Xtreme felger er et spennende merke, med et stort utvalg av lekre felger produsert i Italia. Her får du mye for pengene – samt utsøkt design og felger med det lille ekstra.

GMP Italia

GMP Italia produserer fantastiske felger med høy kvalitet – og med de små, ekstra lekre detaljene.

Felger og dekkløsninger for landbruk og industri

I landbruket og industrien finnes det svært mange og ulike typer maskiner – med svært varierte behov og bruksområder. Traktorer og industri-maskiner blir også stadig større og tyngre, og stiller derfor større krav til løsninger. DekkTeam kan spesialtilpasse og levere de fleste typer dekk ferdig på felg.

Kontakt oss! Vi hjelper deg med dine nye felger!

Spør vår ekspert på dekk og felger for industri og landbruk!

Kjetil Fladby er vår ekspert på dekk og felger til bl.a. landbruk og industri. Han kan det aller meste om våre produkter, og vil kunne lose deg fram til de beste og mest kostnadseffektive løsningene – både på dekk og felger.
Epost:  kjetil.fladby@dekkteam.no
Telefon: 971 66 806

TÜV-godkjente stålfelger for buss og lastebil

DekkTeam fører også  TÜV-godkjente  stålfelger til busser og lastebiler.
TÜV (Technischer Überwachungs-Verein) – på norsk: Teknisk overvåkings-forening – er en sammenslutning av flere tyske selskaper som foretar sikkerhetskontroller på teknisk utstyr, før en godkjenning foreligger. Som regel dreier det seg om sikkerhetsstandarder, eksempelvis for kjøretøy som benyttes i offentlig trafikk. En slik tysk godkjenning betyr også automatisk en godkjenning