Gjør hverdag til helg med ny felg | DekkTeam
Kampanje felger vår 2024

Gjør hverdag til helg med ny felg!

Oppdag trygghet og stil på veien – Utforsk vårt utvalg av premium felger

Enten du cruiser ned byens travle gater eller utforsker landeveiens ro, sørger våre alle felger for at kjøretøyet ditt ikke bare ser bra ut, men også yter optimalt under alle forhold. Hver felg i vårt sortiment er designet med tanke på både funksjonalitet og estetikk, slik at du kan oppnå den perfekte balansen mellom sikkerhet og stil.

Produktfunksjoner:

  • Toppmoderne design: Våre felger kommer i en rekke stiler som passer enhver smak og bilmodell.
  • Holdbarhet: Laget av materialer av høy kvalitet for å tåle tøffe norske veiforhold.
  • Forbedret kjørekomfort: Optimer kjøreopplevelsen med felger som forbedrer bilens håndtering og stabilitet.
  • Allsidighet: Perfekt for både sommer- og vinterbruk, med egenskaper som står imot varierende temperaturer og veiforhold.

Vi har flere forskjellige felgmerker i vårt sortiment, og har blant annet felger fra produsenter som AEZ, Brock, Dezent, Dotz, GMP Italia, STW, Vossen og Xtreme. STW er vårt eget utviklede felgmerke. Alle er unike på sin måte, kommer forskjellige farger som sort, sølv, bronse, og de varierer med både matt og glatt overflate.

Besøk oss på DekkTeam sine kampanjer for å utforske vårt brede utvalg. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre avdelinger, fylle ut vårt kontaktskjema, eller sende inn en prisforespørsel for personlig service og veiledning. Vi er her for å sikre at du kjører trygt og med stil, uansett hvor veien fører deg.

Ta kontakt for et tilbud:

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.