Lagertømming av Alliance landbruksdekk | DekkTeam
Landbruk kampanj 2024 Alliance

Landbrukskampanje - vi tømmer lageret for Alliance!

Hos DekkTeam forstår vi betydningen av pålitelig utstyr til landbruket. Her hvor arbeidet aldri tar en pause og påliteligheten til dine kjøretøy er avgjørende. Vår landbrukskampanje er skreddersydd for å møte de unike kravene som norske bønder står overfor gjennom alle fire årstider.

  • Allsidighet: Våre dekk håndterer enkelt varierte terreng og værforhold, fra våte, gjørmete marker til tørre, harde underlag.
  • Holdbarhet: Designet for å tåle krevende bruk, sikrer våre dekk lengre levetid og reduserte driftskostnader.
  • Komfort: Med fokus på kjørekomfort, reduserer våre dekk vibrasjoner og støy, noe som gjør lange dager på traktoren mindre anstrengende.
  • Effektivitet: Optimalisert for drivstofføkonomi, våre landbruksdekk hjelper deg med å spare på drivstoffkostnadene samtidig som de beholder topp ytelse.
  • Støtte: DekkTeam tilbyr god service og teknisk assistanse gjennom vårt landsdekkende nettverk med avdelinger i hele Norge.

Vår landbruks kampanje omfatter et bredt spekter av produkter som er nøye utvalgt for å styrke din arbeidshverdag. Fra robuste traktordekk som tilbyr eksepsjonell trekkraft til spesialdekk som beskytter dine avlinger, har vi dekkene som hjelper deg å få jobben gjort, kostnadseffektivt og effektivt.

Ta steget mot en enklere arbeidshverdag i dag! Besøk din nærmeste DekkTeam-avdeling, utforsk våre landbrukskampanjer på vår kampanjeside eller kontakt oss via vårt kontaktskjema. Ønsker du en skreddersydd løsning? Send inn en prisforespørsel, og la oss finne de perfekte dekkene for dine behov. Hos DekkTeam er vi her for å gjøre veien tryggere og hverdagen enklere.

*Gjelder så lenge lageret rekker. Ta kontakt med din nærmeste DekkTeam avdeling for et tilbud.