Maxxis | DekkTeam
Maxxis Logo

Maxxis

Året 1967 ble Maxxis International grunnlagt. De begynte som produsenter av sykkeldekk i Taiwan. Med stødig vekst, ble de etter hvert den største produsenten av sykkeldekk i verden, noe de fortsatt er. Maxxis utvidet til nye markeder og bestemte seg for å begynne med utvikling og produsering av dekk til motorsykler, biler, 4×4, lette lastebiler, lastebiler, busser, ATV ´er, gressklippere, racerkart, industri maskiner og hengere.

Maxxis har i dag over 30 000 ansatte og fabrikker rundt i hele verden. De leverer produktene sine til over 170 land og har en omsetning på 3,85 milliarder dollar i 2015. Dette gjør Maxxis til det 9. største dekkselskapet i verden. Med moderne produksjonsteknologi og produksjonsfasiliteter har Maxxis etablert seg godt i dekkbransjen og fortsetter å vokse som en innovativ og fremtidsrettet produsent.

Maxxis har opparbeidet seg internasjonal anerkjennelse og blir sett på som et symbol for å produsere dekk av høy kvalitet. De vinner ofte OE kontrakter med ledende bilprodusenter rundt i verden, samtidig som de ofte har topplasseringer i dekktester. Dette viser at Maxxis virkelig er en produsent av kvalitetsdekk.