Dekkhotell Oslo | DekkTeam Oslo

DekkTeam Oslo

ensjøveien 12d, 0655 oslo

Åpningstider

Man-fre:08:00-16:00
Lørdag: Stengt

Kontakt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Oslo - i Ensjøveien 12D

I lokalene våre i Ensjøveien finner du et toppmoderne dekkhotell samt et bredt utvalg av dekk, felger og annet tilbehør i topp kvalitet. Her skifter vi også hjul for deg og reparerer alle typer dekk – raskt, rimelig og effektivt. Velkommen innom!

Vi fører førsteklasses sommer- og vinterdekk fra blant annet Pirelli og Maxxis. Våre ansatte har lang fartstid i bransjen og har bred erfaring med ulike dekktyper og bil generelt. Hos oss kan du derfor være trygg på at du får hjelpen du trenger til å velge de rette dekka til bilen din. Vi utfører selvfølgelig også hjulskift og dekkservice, og hjelper deg hvis du for eksempel har punktert eller ønsker å avbalansere dekka dine.

Som en frittstående kjede er vi så heldige å ha tilgang til de aller fleste felgene på markedet, og i tillegg til veldig gode priser. Vi fører alufelger fra kjente merkevarer som Brock og Vossen. Vi har felger i ulike prisklasser og design, så her finnes det noe for alle. Og er du usikker, hjelper vi deg selvfølgelig mer enn gjerne med å finne det perfekte felgsettet.

Vi har et av hovedstadens flotteste dekkhotell, med plass til dekk fra over 5000 biler. Her blir dekka dine tatt ekstra godt vare på i sesongen du ikke bruker dem. Blant annet gir vi dekka og felgene en skikkelig vask, før vi sjekker slitasje, mønsterdybde og lufttrykk. Deretter oppbevarer vi dem for deg i optimale lys- og temperaturforhold, slik at de beholder egenskapene sine til neste gang du skal bruke dem. Vi sørger også for at hjulskiftet går så raskt som overhodet mulig. Bestill time i dag!

Hos oss i Dekk1 Oslo er vi opptatt av å yte god service og sørge for at besøket hos oss skal gå raskt og smertefritt for deg som kunde. Ta turen innom for en prat om dekk og felger, og slapp av med dagens avis mens vi utfører service på bilen din. Velkommen til oss!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Mathias Østrem

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*