Brock RC34 | DekkTeam
RC Design RC 34

Brock RC34

Produktbeskrivelse for Brock RC34 Felger

Oppgrader kjøreopplevelsen og estetikken til bilen din med Brock RC34 felger. Disse toppmoderne lettmetallfelgene kommer fra vår tyske produsent Brock, noe som gjør dem til et meget godt valg for bilentusiaster som ikke vil inngå kompromisser med kvalitet og utseende. Denne gelgen kommer i fargene Black Organge Matt, Crystal Silver, Clossy Black Polished og Glossy Black.

Produktegenskaper:

  • Sofistikert design: Dynamisk og iøynefallende design som gir bilen et skarpere og mer moderne utseende.
  • Fremragende ytelse: Forbedrer kjøredynamikken og effektiviteten, perfekt for både hverdagskjøring og mer krevende forhold.
  • Stort utvalgt størresler: Tilgjengelig i forskjellige størrelser og spesifikasjoner for å passe et bredt spekter av bilmodeller og merker som Audi, BMW, Hyundai, Kia, Mercedes, Nissan, Peugeot, Skoda, Toyota og Volkswagen. Denne felgen kommer i størrelsene 16», 17», 18», 19» og 20».

Brock RC34 felger er utviklet for å møte strenge kvalitetsstandarder, og tilbyr både eksepsjonell ytelse og en stilfull oppgradering av bilens utseende. Du blir helt klart lagt merke til med denne felgen på bilen.

Vi oppfordrer alle interesserte til å besøke våre DekkTeam forhandlere for personlig rådgivning og service. Du kan også benytte vårt kontaktskjema. Gjør et valg som definerer både stil og ytelse, velg Brock RC34 felger for din bil i dag!

Ta kontakt for et pristilbud!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.