STW Split | DekkTeam
STW Split

STW Split

Produktbeskrivelse for STW Split Felger

Bilen din blir superfin med STW Split felger – det ultimate valget for bilentusiaster som ønsker å kombinere overlegen ytelse med enestående stil. Disse felgene er kjent for sin sterke konstruksjon og sitt unike design. Denne felgen kommer i fargene Glossy Black, Black Polished og Silver. Kommer i størrelsene 16», 17», 18» og 19»

Produkthøydepunkter:

  • Unikt design: STW Split tilbyr et delt design som fanger øyet og forbedrer bilens generelle utseende.
  • Robust materiale: Laget med avanserte materialer for å tåle tøffe kjøreforhold uten å kompromittere på stil.
  • Forbedret stabilitet: Optimaliserer bilens håndtering og stabilitet, selv under høy hastighet.
  • Allsidighet: Passer perfekt til en rekke bilmodeller som Audi, BMW, Hyndai, Kia, Mercedes, Nissan, Peugeot, Skoda, Toyota og Volswagen.

STW Split felger representerer en perfekt blanding av teknologi og design, ideell for de som ønsker å uttrykke sin individuelle stil samtidig som de nyter godt av topp moderne kjøreegenskaper. Hver felg er nøye utformet for å gi maksimal ytelse og holdbarhet og sikrer at du alltid har det beste utstyret på veien.

Vi inviterer deg til å utforske STW Split felger nærmere ved å kontakte en av våre DekkTeam avdeling, benytte vårt kontaktskjema. Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre både utseendet og kjøreegenskapene til din bil – velg STW Split for en sikker og stilfull kjøreopplevelse!

Ta kontakt for et pristilbud!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.