Nordic Tyre Group har blitt nye eiere i DekkTeam | DekkTeam

Nordic Tyre Group har blitt nye eiere

Raymond Myrland
KJEDESJEF I DEKKTEAM: - Jeg tror ikke alle vet hvor farlig det er å kjøre med vinterdekk om sommeren, sier Raymond Myrland.

Nye eiere gir oss et bedre konkurransefortrinn

Vi har fått nye eiere ved navn Nordic Tyre Group, som tar med seg et nytt produktsortiment gjennom importøren Gummi-Centralen inn i dekkporteføljen vår. Dette gjør at vi nå får et enda bredere utvalg for kundene våre.
Nordic Tyre Group eies av investeringsfondet Altor Fund IV som kjøper aksjemajoriteten i både Starco Norge og DekkTeam samt i RAC Tyres, som eier Gummi-Centralen og dekk-kjeden Dekk1.

I dag har vi tilgang på dekkmerker som Yokohama, Nankang, Triangle og Kuhmo gjennom Starco. I tilegg får vi også tak i dekkmerker Michelin, Continental og Nokian.

Gummi-Centralen fører dekkmerker som Pirelli, Maxxis, RoadCruza og Powerrac. Vi kan ikke røpe så mye enda, da vi ikke helt vet hvordan strukturen blir. Slike prosesser tar tid, men det vi vet er at vi vil få et enda bedre konkurransefortrinn med en bredere dekkportefølje enn hva vi har hatt tidligere.

Vi vil fortsette som før inntil noe annet er gitt. Men det er klart at nye eiere vil se på synergier her. Vi er stolte av hva vi har fått til i DekkTeam og ønsker å ta med oss det gode arbeidet videre sier Kjedesjef Raymond Myrland.

Brikkene vil falle naturlig på plass utover høsten, og i mellomtiden får vi gjøre oss klare får vår viktigste høysesong, nemlig høsten. Høsten er vår desidert mest travle periode, så det er alltid like spennende og se når den første snøen faller.

Nå som Norge har åpnet mer opp, og det endelig er muligheter for å møte kundene vår mer fysisk skal vi siste helgen i oktober stille på Oslo Motorshow. Det gleder vi oss veldig til! Vi håper at mange tar turen innom oss da.