Nordic Tyre Group satser for fullt i Norge | DekkTeam

Nordic Tyre Group satser for fullt i Norge

Pressemelding 23.04.2024

Nordic Tyre Group satser for fullt med ny ledergruppe.
Nordic Tyre Group satser for fullt i Norge, og rigges for å ta større markedsandeler fremover. Det etableres en ny ledergruppe bestående av medlemmer fra både Starco Norge og DekkTeam som vil bidra til å styrke samarbeidet innad i konsernet. Konsernet gjør også endringer i organiseringen for å komme tettere på kundene.

«Med ny struktur og tydeligere ansvarsfordeling er vi klare for videre vekst. Jeg gleder meg til å skape resultater sammen med mine dyktige medarbeidere», sier Jens Kristian Henriksen, leder av Nordic Tyre Group i Norge.

Ny ledergruppe etableres
Ledergruppen vil ledes av Jens Kristian Henriksen, og med seg har han Jon Tafjord, ansvarlig for innkjøp, Finn Stai, ansvarlig for logistikk, Eirik Johansen, ansvarlig for økonomi og Raymond Myrland, Kjedesjef i DekkTeam. I tillegg søker ledelsen etter en ny Salgsdirektør som vil få ansvaret for hele forhandlersalget.

Cato Henriksen, Erik Vold og Jan Arve Skåravik har ledet sine respektive regioner med stor suksess. De er alle tre med videre på eiersiden, men velger å trekke seg ut av den daglige driften. Den nye ledelsen takker for kjempeinnsats gjennom mange år.

Endringer for å bli en mer interessant leverandør
Endringene i organisering vil bidra til sterkere dialog, og enda bedre oppfølging av kundene. Sortimentsbredden vil økes, og vareutvalget skal tilpasses i større grad hva markedet etterspør. Det planlegges også for optimalisering av logistikken som vil resultere i bedre leveringspresisjon til våre kunder.
«Med samlet kraft skal vi kort og godt bli en mer interessant leverandør i markedet», sier Henriksen.

Starco Norge setter søkelys på sortimentsbredde og god tilgjengelighet
I varesortimentet har dekkaktøren med seg en rekke dekkmerker i både premium, quality og budget segmentene, i tillegg til Olje fra den kjente oljeprodusenten Gulf. Starco leverer kjente dekkmerker som Yokohama, Pirelli, Kumho, Nankang, Maxxis, Triangle og Dynamo, og kan i tillegg supplere med dekkmerker som Continental, Michelin og Nokian. På MC er Starco eneimportør av Dunlop. Mot landbruksmarkedet tilbys dekk fra Ascenso Tyres. I varegruppen last kan det vises til dekk fra Yokohama, Pirelli, Kuhmo og Longmarch, og i anleggssegmentet er Starco en av markedslederne med Yokohama og Triangle. Starco Norge har også med seg flere felgmerker i sitt varesortiment. Felgmerker som Vossen, AEZ, GMP Italia, Brock, RC Design, Dezent og Xtreme, i tillegg til Starco sitt egenutviklede felgmerke, STW. «STW har et flott design i forskjellige varianter og størrelser som passer til mange forskjellige biler, her får du mye felg for pengene», sier Henriksen.

DekkTeam er bygget rundt service, kvalitet og profesjonalitet
Konsernet har med seg dekk-kjeden DekkTeam, som er en godt etablert dekk-kjede i Norge. Kjeden har vokst mye i løpet av kort tid, og etter en fusjon med Dekk1 i 2023, kan de nå markere 120 dekk-verksteder på kartet, hvorav 46 avdelinger er egeneide og 74 er DekkTeam Partnere. «DekkTeam er en landsdekkende fullsortiments dekk-kjede hvor service, kvalitet og profesjonalitet står sentralt. Dekk-kjeden tilbyr dekkskift, dekkreparasjoner, dekkhotell og dekk og felg til personbil, varebil, bobil, lastebil, traktor og anleggsmaskiner», sier Henriksen.

Kontaktinformasjon for mer informasjon:
Jens Kristian Henriksen Administrerende Direktør
Tlf.: +47 900 38 651
E-post: jens.henriksen@nordictyregroup.com

Ingvild Kallestad
Markedsansvarlig
Tlf.: +47 404 07 819
E-post: ingvild.kallestad@nordictyregroup.com

https://nordictyregroup.com/
https://starco.no/

Om Nordic Tyre Group Nordic Tyre Group er Nordens største dekkaktør med tilstedeværelse i både Sverige, Finland, Baltikum og Norge. Gjennom Starco Norge og dekk-kjeden DekkTeam kan dekkaktøren tilby et helt unikt varesortiment av både dekk, felg og olje til varekategoriene personbil, tungbil, MC, anlegg og landbruk.