Fem nye vinterdekk! - DekkTeam

Fem nye vinterdekk!

NYE VINTERDEKK
NYE VINTERDEKK

Vi utvider vårt brede utvalg av vinterdekk.

Har du ikke skiftet til nye vinterdekk ennå, så må du se på disse fem nyhetene fra vårt allerede store kvalitetsutvalg av vinterdekk. Vi har nå nemlig lagt til fem nyheter med overlegent grep på forskjellige forhold du kan støte på i vinter. 

NYE VINTERDEKK?

Hva med dette gode balanserte all-round piggdekket?

Nankang Ice Activa Grip 2 (SW-9) er arvtager etter Ice Activa SW-8 med forbedrede egenskaper, og er et godt balansert all-round piggdekk.

Kumho Wintercraft ice WI51 er et piggfritt vinterdekk for nordiske vinterveier. Piggdekket har forbedrede akselerasjons- og bremseegenskaper på is sammenlignet med sin forgjenger. Andre forbedringer er:

  • 20% bedre bremselengde på vått underlag
  • 16% lavere rullemotstand
  • 3% bedre akselerasjons- og bremseegenskaper på is

Kumho Wintercraft ice WI32 er et piggdekk for nordiske vinterveier. Piggdekket har forbedrede akselerasjons- og bremseegenskaper på is sammenlignet med sin forgjenger. Andre forbedringer er:

  • 8% bedre bremselengde på vått underlag
  • 6% bedre akselerasjonsevne på snø
  • Lavt støynivå og god komfort på asfalt

 

Triangle SnowLink PL02 er et piggfritt vinterdekk med lav rullestøy, utmerket komfort og høyhastighets ytelse. Dette dekket har også overlegent grep og ytelse på snø- og isdekke, med god trekkraft og kortere bremselengde på snødekte og isete veier.

Nankang Ice Activa 2 (ICE-2) er arvtager etter Nankang Ice Activa (ICE-1) med forbedrede egenskaper, og er et godt balansert all-round piggfritt dekk.

Ønsker du tilbud på noen av de nye vinterdekkene – ta kontakt med din avdeling.

Kontaktskjema (Velg avdeling fra dropdown)
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.