Oslo Motor Show | - Større utvalg enn noen gang | DekkTeam

Møt oss på Oslo Motor Show 2023!

Bilde fra Oslo Motor Show med logo i gul og svart

Norges største messe for bilentusiaster!

Oslo Motor Show arrangeres helgen 27.–29. oktober på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Det er Norges største motorshow – i fjor var det over 50 000 besøkende, i tillegg til over 180 utstillere, leverandører og spesialistbutikker. Der kan du oppleve både de nyeste modellene, klassiske kjøretøy og custom biler, sykler og lastebiler.

DekkTeam er som vanlig representert! Møt oss på stand nr. D02-14. Vi stiller med et stort utvalg dekk og felger fra alle våre leverandører.

 

Kjedesjef Raymond Myrland på Oslo Motor Show 2021.

DekkTeam har blitt større

Vi har nylig slått oss sammen med Dekk1-kjeden, og består nå av over 50 egeneide avdelinger og ca. 100 partnere – over hele landet. Vi legger vekt på fagkunnskap, service og kvalitet. Våre kunder skal være trygge på at de får profesjonell service og korrekt veiledning av faglig dyktige medarbeidere. Vår målsetning er at DekkTeam skal være landets ledende leverandør av dekk, felg og dekkhotell.

Hos DekkTeam finner du et bredt utvalg av tjenester. Vårt mål er å være «best i klassen» på service og problemløsing slik at du kan ha et problemfritt liv på veien!

Våre avdelinger tilbyr verkstedtjenester, dekkskift, dekkhotell og mer, i tillegg til salg av dekk og felger fra et bredt utvalg leverandører. Flere av våre avdelinger retter seg også mot landbruk og industri.

Kom innom en av våre avdelinger hvis du trenger hjelp med noe! Vi sjekker gjerne dekkene dine, og gir deg gode råd dersom det skulle være på tide å bytte ut dekkene.

DekkTeam skal være et trygt og godt valg. Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Våre merker

Vi fører dekk fra kvalitetsleverandører, blant annet Yokohama, Pirelli, Nankang, Kumho, Maxxis, Continental og Triangle. På Oslo Motor Show stiller vi med et bredt utvalg, og noen nyheter.

Se våre dekkmerker her »

Vårt felgsortiment inkluderer GMP Italia, AEZ, Dotz, Dezent, Brock Alloy Wheels, STW Wheels, Xtreme Wheels og Vossen. Her finner du både ypperste kvalitet og luksuriøst design, samt gode felger til hyggelige priser.

Se våre felgmerker her »