Dekkhotell pris - Varierer fra størrelse av dekk og geografisk by
5-stjerners dekkhotell I DekkTeam
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Sjekk inn på vårt førsteklasses dekkhotell!

Dekkhotell har blitt svært populært de siste årene. Stadig flere bor i leiligheter med begrenset plass i bod og kjeller. I tillegg blir både biler og dekk stadig større og tyngre.

Med DekkTeams 5-stjerners dekkhotell, sjekker vi dekkene dine i god tid før ny dekksesong og kontakter deg før hjulskift. Du kan enkelt levere bilen til avtalt tid og få hjulene ferdig omlagt. Vi vasker og oppbevarer hjulene til neste dekksesong. Enkelt og smertefritt.

Hos oss får du et av markedets mest komplette dekkhotelløsninger.

Dekkhotell pris

Pris på dekkhotell vil variere ut ifra hva slags type dekk du har. Og det vil variere hvor i landet du bor. Konkurransesituasjonen varierer også noe fra sted til sted. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med din nærmeste DekkTeam avdeling, så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan med et godt tilbud til deg.

Dekkhotell til landbrukskunder

Dekkhotell har blitt veldig populært i de siste årene, og vi ser en stor etterspørsel blant våre kunder. Vi ser også at landsbrukskunder etterspør dekkhotell, og vi tar også mer enn gjerne imot landbrukskunder til våre dekkhotell.

Landbruksdekk tar jo helt klart mer plass, så dekkhotell pris vil her være noe høyere enn ved vanlig personbil dekk. Det er også naturlig nok litt mer jobb for oss på grunn av størrelsen på dekkene, så derfor vil prisen være en annen. Men ta kontakt så kan vi ordne et godt tilbud til deg.

Er det noe du lurer på rundt dekkhotell?

Har du lyst til å komme innom og se på et av våre dekkhotell hvis det er noe du lurer på, kan du gjerne gjøre det også. Avtal gjerne tid på forhånd før du kommer, så hjelper vi deg gjerne. Velkommen skal du være.

Dekkhotell hos DekkTeam inkluderer:

  • Vask av dekkene
  • Kontroll av mønsterdybden og lufttrykk
  • Oppbevaring i riktig temperatur
  • Påminnelse om at det er på tide å bytte
  • Montering
  • Forsikring av dekkene under lagring

Ja, jeg ønsker å sjekke inn!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.
Dekk er fag I DekkTeam

Hva kan du om dekk?

Vi bruker bilen mye – til jobb, på treninger, henting i barnehagen, og ferier og helgeturer.

DekkTeam er opptatt av å gjøre hverdagen enklere. Her kan du finne ut det meste om dekk og hvordan man holder seg trygt på veien.

Verdt å vite om dekk

Ofte stilte spørsmål om dekkhotell