DekkTeam skal være kvalitet i alle ledd! - DekkTeam

Våre kunder skal kunne stole på oss!

– DekkTeam skal være kvalitet i alle ledd!

Vant hele Porsche 944 Cup

Til daglig leder han hele dekk kjeden DekkTeam, men på fritiden får veigrepet testet seg på hans Porsche 944 med kallenavnet «Bad Toro».

Sesongen 2022 ble avrundet på Rudskogen med kjedesjef Raymond Myrland på topp sammenlagt i racingligaen hvor det ikke er lov med turbo eller andre måter for trimming av motoren, men hvor riktig trykk og godt grep på dekkene er veldig viktig.

– Jeg kjører en 1984 modell. Den er såkalt NA «Naturally aspirated». Ikke noe trimming, men en ærlig bil innen Porsche. Det å mestre og kjøre mot seg selv på tid, kjøre raskere, finne bedre spor, optimalisere i forhold til de rammene man har. Så er det veldig gøy å vinne, eller komme på pallen.

 

 

 

 

 Myrland styrer til daglig en av Norges største dekk og felgkjeder. 60-åringen som er bosatt på Kløfta elsker idretten og hobbyen. Det er utfordringen og grenspregninger. Alt på en gang. Det er viktig med kvalitet i alle ledd. Det er samme mantra han steber etter hos DekkTeam. Kjeden har vokst og går veldig bra, men ytterligere prosjekter som kommer. Sist og ikke minst med nye store lokaler og satsing på DekkTeam Gardermoen.

– Denne sporten fasinerer meg. Det er snakk om dedikasjon og presisjon. Jeg er dedikert på banen, våre fantastiske ansatte er dedikerte. Jeg mener vi har kvalitet i alle ledd. Kunder skal kunne stole på oss at vi gjør en skikkelig jobb. Litt som jeg må kunne stole på meg og utstyret på banen.

-Vi skal yte og gå det lille ekstra for kunde. Vi skal gjøre det meste. Litt på samme måte som når man driver med racing.

Dessverre røyk motoren på Myrlands bil i siste løpet. Uansett ble det sammenlagtseier. Nå starter jakten på ressurser og ny motor til bilen. Som ikke er så lett å få tak i.

-Motoren ble produsert – kun i perioden – august 1982 til juli 1985. Det kan bli vanskelig å få tak i ny. Jeg krysser fingrene for at motorblokka har klart seg. Så må jeg begynne å bygge alt rundt. Det kan vi klare oppsummerer Myrland

BAD TORO OSLO MOTORSHOW

PÅ UTSTILLING : DekkTeams egen «Bad Toro». Raymond Myrland har god greie på grep da han selv er racingsjåfør i Porsche 944 cup. Her under Oslo Motorshow.