MC dekk | Vi har dekkene som passer til din sykkel, kjørestil og ferdigheter
Dunlop MC dekk I Ytelse, presisjon og lidenskap

MC dekk fra Dunlop!

Dunlop har i over 100 år gjort stor suksess i motorsport, som igjen har gitt nye dekk-teknologier. Dette er videreført til konkurranse-vinnende MC dekk, både på veien og på banen.
Dunlop har i over 100 år gjort stor suksess i motorsport, som igjen har gitt nye dekk-teknologier. Dette er videreført til konkurranse-vinnende MC dekk, både på veien og på banen.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Dunlops MC dekk

Dunlop er en anerkjent produsent av MC dekk, som har vært i bransjen i over 100 år. Deres dekk er kjent for å være av høy kvalitet og å gi god ytelse og sikkerhet på veien. De har et stort utvalg av dekk tilgjengelig for alle typer motorsykler og værforhold. De sier at når de ser bakover i historien, så har de kun sett fremover – og dette har gitt imponerende resultater!

Dunlop har også utviklet en rekke teknologier for å forbedre ytelsen og sikkerheten til sine MC dekk, inkludert Multi-Tread teknologi for å forlenge levetiden på dekket, og Active Traction Sipe Design for å gi ekstra grep i vått vær. Testvinnere blant MC dekk har stått i kø, deres lidenskap for motorsport har bragt banebrytende teknologier over på vanlig kjøring på vei, og ingen annen dekkprodusent av MC dekk har hatt partnerskap med Harley-Davidson over så lang tid som Dunlop!

Dunlop har også et omfattende program for å teste og utvikle sine MC dekk, for å sikre at de alltid lever opp til høye standarder for ytelse og sikkerhet. Uansett om du ligger fremover eller bakover på motorsykkelen så har Dunlop MC dekk du kommer til å elske! Klikk på lenkene under for å lese mer:

Ytelse, presisjon, lidenskap.

Dunlops historie begynner med et øyeblikk av innovasjon, da John Boyd Dunlop oppfant det luftfylte dekket i Belfast i Nord-Irland i 1888. Fra da av er navnet Dunlop forbundet med gjennombrudd innenfor dekkteknologi for motorsykler – og den høye ytelsen kundene våre forventer for MC dekk.

Trangen deres til å sprenge grensene for ytelse er inspirasjonen bak hvert eneste dekk som Dunlop lager; det å maksimere førerens følelse av kontroll, enten det gjelder deres mesterskapsvinnende gummi eller MC dekk for populære motorsykler.

Kontakt oss så hjelper vi deg!

Dunlop Elite 4 MC-dekk I DekkTeam
Dunlop motorsport MC-dekk I DekkTeam
Dunlop MX MC-dekk I DekkTeam
Dunlop Trailsmart MC-dekk I DekkTeam
Dunlop motorsport MC-dekk I DekkTeam

Hvorfor Dunlop MC dekk?

Trangen til å sprenge grensene for ytelse er inspirasjonen bak hvert MC dekk Dunlop lager. Dunlop stmreber alltid etter å maksimere førerens følelse av kontroll, enten det gjelder vår mesterskaps-vinnende gummi eller MC dekk for populære motorsykler.

Dunlop MC dekk er kjent for høy ytelse, og er grunnen til at ledende motorsykkelfabrikanter monterer deres dekk som standard – samt grunnen til at det hele tiden lanseres nye dekkteknologier som gir bedre kjøre-effektivitet, større kontroll og økt kjøreglede.

Dunlop har alltid som ambisjon om å være i fremste linje innenfor utvikling av dekkteknologi, og prøver hele tiden å finne nye løsninger som skal gi førere MC dekk som fullbyrder opplevelsen av kontroll og ytelse.

Med ingeniører og designere over hele Europa, Japan og Nord-Amerika, driver Dunlop virkelig en global forsknings- og utviklingsoperasjon innenfor MC dekk. Dette resulterer i innovasjoner for den tøffeste testen av alle – racing.

Kontinuerlig innovasjon innen MC dekk

Med innovasjoner som lavprofilerte dekkformer, radiale konstruksjoner, retningsbestemt og konstant kurveformet design, aramid-kappematerialer, Multi-Tread-teknologi (MT) samt JLT – alt utviklet gjennom en unik lidenskap for motorsport. Det som tilføres på banen, overføres til veien. Dunlop var først ute med å videreføre MC dekk med racingkvalitet til vanlige gatedekk.

Med kontinuerlig innovasjon innen MC dekk, følger enestående resultater. Våre MC dekk har kommet på toppen av pallen i mange ulike, uavhengige dekktester.

Ofte stilte spørsmål om MC dekk

Ja, jeg ønsker MC dekk

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.