ATV-dekk | DekkTeam

ATV-dekk

I Norge har vi et svært variert terreng. Derfor har ATV blitt et populært fremkomstmiddel. Vi har dekkene for ditt terreng.
I Norge har vi et svært variert terreng. Derfor har ATV blitt et populært fremkomstmiddel. Vi har dekkene for ditt terreng.

Ta deg fram i terrenget!

ATV har blitt veldig populært de siste årene! ATV er en forkortelse for all-terrain vehicle, og brukes om tre-, fire- og sekshjuls motorsykler med brede dekk.

ATV er beregnet på terrengkjøring, og var tidligere bygd utelukkende for fritidsbruk, hadde ballongdekk og var uten fjæring. Tidlig på 80-tallet ble ATV med lavprofildekk og fjæring introdusert.

Dagens modeller kan deles i sports- og fritidsmarked. Sportsmodeller er gjerne små og lette, har bakhjulstrekk og akselererer raskt, har manuell giring og kan komme opp i hastigheter rundt 120 km/t. Fritidsmodeller er jevnt over større og har gjerne en toppfart på 100 km/t. De kan dra henger med et mindre lass.

I motsetning til andre motoriserte kjøretøy, har ATV-er evnen til å ta seg enkelt fram i terrenget. Det har gjort dem populære blant jegere og andre som ferdes i ulendt terreng.

Dekk Team har et rikt utvalg av dekk spesialberegnet for ATV.

 

ATV-dekk I DekkTeam

Ja, jeg ønsker ATV-dekk

Kontakt oss - sendes til valgt avdeling
*
eller