ATV-dekk - DekkTeam
ATV-dekk I DekkTeam

ATV-dekk

I Norge har vi et svært variert terreng. Derfor har ATV blitt et populært fremkomstmiddel. Vi har dekkene for ditt terreng.
I Norge har vi et svært variert terreng. Derfor har ATV blitt et populært fremkomstmiddel. Vi har dekkene for ditt terreng.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Ta deg fram i terrenget!

ATV har blitt veldig populært de siste årene! ATV er en forkortelse for all-terrain vehicle, og brukes om tre-, fire- og sekshjuls motorsykler med brede dekk.

ATV er beregnet på terrengkjøring, og var tidligere bygd utelukkende for fritidsbruk, hadde ballongdekk og var uten fjæring. Tidlig på 80-tallet ble ATV med lavprofildekk og fjæring introdusert.

Dagens modeller kan deles i sports- og fritidsmarked. Sportsmodeller er gjerne små og lette, har bakhjulstrekk og akselererer raskt, har manuell giring og kan komme opp i hastigheter rundt 120 km/t. Fritidsmodeller er jevnt over større og har gjerne en toppfart på 100 km/t. De kan dra henger med et mindre lass.

I motsetning til andre motoriserte kjøretøy, har ATV-er evnen til å ta seg enkelt fram i terrenget. Det har gjort dem populære blant jegere og andre som ferdes i ulendt terreng.

Dekk Team har et rikt utvalg av dekk spesialberegnet for ATV.

 

ATV-dekk I DekkTeam

Ja, jeg ønsker ATV-dekk

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.