Oslo Motor Show | - Større utvalg enn noen gang | DekkTeam

Oslo Motor Show 2022

- Større utvalg enn noen gang!

DekkTeam var godt representer på Oslo Motor Show som vanlig siste helgen i oktober. Det med en større utvalg enn noen gang, sier avdelingsleder Jonas Hauge Sæther i DekkTeam Sarpsborg.

Som kjede er har DekkTeam flere avdelinger enn noen gang, og med stadig nye synergier med mange nye samarbeidspartnere kommer også godene. Også for kundene, mener Sæther.

Det har blitt spådd mangel på vinterdekk og krise av både eksperter og presse denne vinteren. Foreløpig har det utartet seg udramatisk for DekkTeams kunder.

– Vi har mye nytt i år. Både på felg og på dekk. I alle mulige design og farger, til alle type biler. Vi har piggdekk, piggfritt. Merker som Kuhmo, Maxxis, Pirelli, Yokohama. Bare for å nevne noen.

DekkTeam dekker alle markeder innen dekk og felg. Sæther legger trykk på det fantastiske utvalget som de nå har til lastebiler i år.

– Stoooort utvalg! Yokohama, Doublestar, Longmarch. Ikke minst Pirelli. Her er det bare å komme innom din nærmeste DekkTeam-avdeling. Og du vil få hjelp av dyktige og fagkyndige folk for å gjøre deg tryggest mulig på veien, også i din lastebil.

DekkTeam er opptatt av trygghet på veien, og at vi skal gjøre hverdagen din enklere. Sæther mener at DekkTeam nå er større med flere samarbeidspartnere som gagner kundene.

– Det at vi har blitt større og har et bredere sortiment gagner selfølgelig kunden. Nå står vi snart foran første fall av snøen. Da er det bare å komme innom oss. Hos oss står de fleste med fagbrev og fagarbeidere klare til å hjelpe deg.

– Vi dekker alt fra trillebår til lastebil. Vi er over hele vært langstrakte land. Velkommen skal du være, inviterer Sæther.

DekkTeam skal være et trygt og godt valg.