Om felgrens - slik rengjør du felgene dine! - DekkTeam
Verdt å vite

Om felgrens – slik rengjør du felgene dine!

Felger
FELGRENS: Noe av det viktigste ved felgrens er å bruke et kvalitetsprodukt.

DERFOR ER DET VIKTIG MED EN FELGRENS!

Felgene er selve skoene på bilen. Sammen med dekkene er det ikke bare kjøreegenskapene og sikkerheten som «gjør» selve bilen. Felgene står også for mye av det estetiske.

Mange legger mye vekt på å ha nye, rene og pene felger på bilen. For å bevare felgene er det viktig å bruke kvalitetsprodukter for felgrens, mener DekkTeams felgentusiast Kenneth Lie.

EN FELGRENS ER BEST MED KVALITETSPRODUKT

Dekk og felger som kjører på norske veier krever ekstra oppmerksomhet, uansett hva slags type felger man har. Med mye grus, salt og støv er våre felger ekstra utsatt – og kan skifte farge – i løpet av de værharde sesongene vi er ute på veien. Når du skal gjennomføre en felgrens er det viktig å investere i et kvalitetsprodukt, mener Kenneth.

– Det å bruke kvalitetsprodukter som vi, blant mye annet, har hos oss i DekkTeam, er nøkkelen. Selve prosessen er enkel: La produktet virke i anbefalt tid, og skyll deretter veldig godt med vann, forklarer Kenneth.

Det finnes felgrens med og uten syre. De med syre kan være effektive, men kan skade utseendet på felgen. De syrefrie produktene gir en mye mildere felgrens, men er kvalitet som koster litt mer.

Når man skal tørke felgene er det fort gjort å lage riper når man tørker av vannet fra vannskyllen. Hvis vannet ikke tørker kan det legge igjen ufarlige flekker, men de er ikke så pene på felgene. Da har Kenneth et tips som kan gjøre det enkelt: – Mitt tips er å tørke felgene med å blåse luft.

SE VÅRT 5-STJERNERS DEKKHOTELL 

Et annet tips kan være å ha felgene på dekkhotell, hvor hele hjulet vaskes før de lagres for sesongen.

– Kom gjerne innom oss for felgrens fra Gulf – eller dekkhotell om det hadde vært bedre. Kenneth Lie og de andre i DekkTeam tar kunder gladelig imot på de 80 forskjellige avdelingene på tvers av Norge.

Vi har også flere produkter fra Gulf som kan være greit å ha stående i garasjen. Dette er produkter som kjederens, interiørrens, universalspray og smørefett.

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.