Om felgrens - Slik rengjør du felgene dine! - DekkTeam
Verdt å vite

Om felgrens – Slik rengjør du felgene dine!

Felger

DERFOR ER DET VIKTIG MED EN FELGRENS!

Felgene er selve skoene på bilen. Sammen med dekkene er det ikke bare kjøreegenskapene og sikkerheten som «gjør» selve bilen. De står også for mye av det estetiske.

Mange legger mye vekt på å ha nye, reneste og peneste felgene på bilen. For å bevare felgene er det viktig å ha det den beste felgrensen til felgrens, mener DekkTeam felgentusiast Kenneth Lie.

EN FELGRENS ER BEST MED KVALITETSPRODUKT

Felger som kjører på norske veier krever ekstra oppmerksomhet. Uansett hva slags type felger man har. Med mye grus, salt og støv er våre felger ekstra utsatt – og kan skifte farge – i løpet av de værbestandige sesongene vi er ute på veien. Når du skal gjøre en felgrens er det viktig å investere i et kvalitetsprodukt, mener DekkTeams medarbeider og felgentusiast Kenneth Lie.

– Det å bruke kvalitetsprodukter som vi, blant mye annet, har hos oss i DekkTeam, er nøkkelen. Selve prosessen er ganske enkel ved å la produktet virke i anbefalt tid, og deretter skylle veldig godt med vann, forklarer Lie.

Det finnes felgrens med og uten syre. De med syre kan være effektive, men kan skade utseendet på produkter. De syrefrie er en mye mildere felgrens, men er kvalitet som koster litt mer.

Når man skal tørke felgene er det fort gjort å lage riper når man tørker av vannet fra vannskylden. Hvis vannet ikke tørker kan det legge igjen ufarlige flekker, men de er ikke så pene på felgene. Da har Lie et tips som kan gjøre det enkelt. – Mitt tips er å tørke felgene med å blåse luft, forteller Lie i DekkTeam.

SE VÅRT 5-STJERNERS DEKKHOTELL 

Et annet tips kan være å ha felgene på dekkhotell, hvor de hjulene vaskes før de lagres for sesongen.

-Kom gjerne innom oss for felgrens fra Gulf, eller dekkhotell om det hadde vært bedre. Kenneth Lie og de andre i DekkTeam tar kunder gladelig imot på de 80 forskjellige avdelingene på tvers av Norge.

Vi har også flere produkter fra Gulf som er greit og ha stående i garasjen, dette er produkter som kjederens, interiørrens, universalspray og smørefett.

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.