Dekkhotell Askøy | DekkTeam Askøy

DekkTeam Askøy

storebotn 7, 5309 kleppestø

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:30
Torsdag: 08:00–18:00
Lørdag: 10:00–14:00

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Askøy

Vi i DekkTeam på Juvikflaten legger stoltheten vår i tre ting: kvalitetsprodukter, fagkunnskap og sabla god kaffe! Kom innom for en hyggelig prat, og ikke minst for gode råd om bil og dekk.

Det er ingen hemmelighet at klimaet her på Vestlandet er varierende og vått. Akkurat derfor er vi nødt til å ha gode dekk som tåler litt ruskevær. Tar du turen innom oss, kan du være helt sikker på å finne de dekkene som passer deg og dine behov best, uansett om du kjører personbil, campingbil eller varebil. Vi hjelper deg selvfølgelig med hjulskiftet, og skulle du ha behov for å reparere et dekk eller bytte et bilglass, er det bare å si ifra. Med lang erfaring og topp moderne utstyr får vi deg raskt og trygt ut på veien igjen.

Er du på utkikk etter nye felger, er det bare å svinge innom. I den ryddige og oversiktlige butikken vår finner du et stort utvalg av kjente merkevarer i alle prisklasser – og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne akkurat de felgene som passer deg, bilen og lommeboken din aller best. Her finner du også tilhengere, bilbatterier og vindusviskere – og vi kan i tillegg hjelpe deg med montering.

Trenger du et sted å lagre dekkene dine for sesongen? Sjekk dem inn hos oss, da vel! Vi har et topp moderne dekkhotell, hvor dekkene kan stå hele året rundt til en rimelig penge. Her sørger vi for riktige lys- og temperaturforhold og ikke minst jevnlig kontroll av lufttrykk og mønsterdybde. På den måten kan du være helt sikker på at både du og dekkene dine er i de tryggeste hender.

«Hos Dekk1 Askøy blir du møtt av en hyggelig og kunnskapsrik betjening, sabla god kaffe og ikke minst en ryddig og oversiktlig butikk med fine produktutstillinger.»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Tor Owe Rennemo

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*