Sikkerhet | DekkTeam
Sommerdekk kampanje uten knapp

Dekksjekk før du kjører!

Visste du at slitte dekk ikke bare påvirker lommeboken, men også sikkerheten til deg og dine nære? Som bilens eneste kontakt med veien, er det avgjørende at dekkene dine er i topp tilstand, spesielt før langturer.

Er dekkene dine klare for turen? Slitasje kan lede til farlige situasjoner, som lengre bremselengder og redusert grep. Risikoen er ikke verdt det.

Gjør veien tryggere med en sjekk hos DekkTeam! Våre eksperter står klare til å sikre at dine dekk møter veiens utfordringer. Med bransjeledende service sikrer vi at du og din familie kjører trygt, uansett destinasjon.

Tenk sikkerhet, tenk DekkTeam. Vi legger stor vekt på kvalitet og profesjonalitet, noe som speiler seg i alt vi gjør. La oss forenkle hverdagen din og gjøre veiene tryggere. Slitte dekk? Det fikser vi. Stikk innom for en kontroll i dag!

Viktig å vite om dekkravene i Norge: Det er avgjørende for alle på veien å følge de lovbestemte kravene til dekkdybde. Selv om laveste tillatte mønstedybde er 1,6mm og 3mm anbefaler vi allikevel å skifte ut sommerdekk ved 3mm og vinterdekk ved 5mm dekkdybde for at du skal være helt trygg på veien.  Dette handler jo ikke bare om å overholde lovpålagte krav, men det sikrer jo også alle andre trafikanters trygghet. DekkTeam er din partner for å oppfylle disse standardene, året rundt.

Med fokus på sikkerhet og kvalitet gir vi deg det beste grepet på veien. DekkTeam – Startpunktet for trygghet.

Gjør veien tryggere med en grundig dekksjekk hos DekkTeam

Hos DekkTeam går vi grundig til verks for å sikre at du kjører trygt. En dekksjekk hos oss inkluderer:

  • Riktig luftrykk: Justering av luftrykk i henhold til produsentens anbefalinger, for optimal ytelse og drivstofføkonomi.
  • Mønsterdybde: Kontroll av mønsterdybde for å sikre lovpålagt minimum, som er essensielt for godt veigrep.
  • Dekkbalansering: Ubalanserte dekk kan forårsake vibrasjoner og føre til for tidlig slitasje på dekk og komponenter. Vi kan hjelpe deg med avbalansering, slik at dekkene dine roterer riktig, reduserer slitasje, og forbedrer kjørekomforten.
  • Inspeksjon for sprekker: Identifiserer potensielle risikoer for sprekker i dekket.
  • Dekkens alder: Vurderer dekkets alder for å forhindre risikoer forbundet med gammel gummi.
  • Ventiltilstand og ventilhetter: Kontrollerer for å sikre lufttett forsegling og beskyttelse mot elementene.
  • Dekktrykk overvåkingssystem (TPMS): Tester systemet for å sikre at det fungerer som det skal for kontinuerlig overvåking av dekktrykket.

Disse sjekkpunktene er avgjørende for å sikre ditt kjøretøys sikkerhet og effektivitet. Dekkbalansering spesielt er viktig for å forhindre ujevn slitasje på dekkene og bevare bilens kjøreegenskaper. Det sørger for en jevnere og mer behagelig kjøreopplevelse, og forlenger dekkets levetid.

 

Tenk sikkerhet

Mange tenker også at det kan være økonomisk lønnsomt å bruke opp de piggfrie vinterdekkene gjennom sommeren fordi man skal spare penger. Dette er vi motstander av, og det sier vi fordi vi tenker sikkerhet i DekkTeam. Det kan også koste deg dyrt dersom du ikke skifter til sommerdekk.

Har du tenkt over hvilke forskjellige egenskaper et sommerdekk og et vinterdekk har?

Det er en god grunn til at vi bruker to sett med dekk i Norge. Det er fordi vi har et vinterhalvår og et sommerhalvår med ulike type klima og ulike temperaturer. De ulike temperaturforskjellene påvirker underlaget som du kjører på. Derfor er det produsert sommerdekk og vinterdekk som skal tilpasse seg etter disse forholdene.

Visste du at det skal mye lengre bremselengde til for å stoppe på tørr og vår asfalt? Og spesielt forskjell er det på sommeren med bruk av sommerdekk og piggfrie vinterdekk.

 

Ja takk! Jeg ønsker et pristilbud:

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.