Vi har alt av dekk til personbiler - DekkTeam
DekkTeam I Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere

Dekk til personbiler

Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned. Vi har et godt utvalg av dekk til personbiler, og sørger for at du får den aller beste hjelpen. Vi er opptatt av at du får de riktige dekkene til dine kjørevaner, det kaller vi god service.
Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned. Vi har et godt utvalg av dekk til personbiler, og sørger for at du får den aller beste hjelpen. Vi er opptatt av at du får de riktige dekkene til dine kjørevaner, det kaller vi god service.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Mange kjører til jobb, andre kjører som jobb.

Noen skal på fotballtrening, til butikken eller til naboen. Enkelte skal over åkeren, og tilbake igjen. Noen elsker motorvei, andre landevei. Noen kjører på få hjul, andre på mange.

Dekk til personbiler er vi i Dekk Team gode på, og vi har dekkene som passer både din kjørestil og lommebok. Dekk Team er stolte av å representere anerkjente og markedsledende merker som Yokohama, Continental, Kumho, Nankang, Triangle og mye, mye mer.

Med et stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk vet vi at vi tilfredsstiller alle krav du måtte ha til dekk. Uansett bilmerke, kjørestil og behov så har vi dekk og felger du blir fornøyd med.

Uansett hva slags dekk du måtte ønske, er det viktig at du til enhver tid kjører med riktig lufttrykk i dekkene dine får å unngå slitasje. Har du noen spørsmål rundt lufttrykk til dine dekk, hjelper vi deg gjerne med dette. Les mer om våre andre tjenester her.

Lufttrykk I Yokohama dekk til personbil

Ditt personlig behov

Før ble nesten alle biler produsert med mer eller mindre samme dekkdimensjon, og formålet var kun å ha noe som rullet og som hadde lang levetid. I dag er bildet et helt annet.

Vi har fått et vell av både bilmerker og biltyper, som alle setter individuelle krav til dekk. Ikke bare gjelder dette dekkdimensjoner, men også dekkegenskaper, hvilken hastighet og tyngde (LI) dekkene skal tåle og hva slags miljømerking som ønskes.

I tillegg kommer dine behov som bilfører. Kjører du mye eller lite? Mest i byen eller litt mer landlig? Ønsker du et dekk som støyer lite og med god komfort, eller har du en sportslig kjørestil som trumfer lang levetid på dekket? Kjører du mest på snø og is om vinteren, eller er det for det meste vått og slapsete?

Vi i DekkTeam skjønner at alt dette kan være forvirrende, men fortvil ikke! Her kommer vår ekspertise til god hjelp. Uansett hvor, hvorfor og hva du kjører, så er vi her for å gi deg det du trenger for et trygt og godt grep på veien. Om du selv vet akkurat hva du trenger, eller om du trenger hjelp til å finne det, så gjør vi det lett å velge riktig dekk for deg.

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Ta kontakt med oss!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.