Vi har dekk til din SUV 4x4, enten du skal til fjells eller til byen. - DekkTeam
DekkTeam I Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere

Dekk til SUV 4x4

Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned.
Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Mange kjører til jobb, andre kjører som jobb.

Noen skal på fotballtrening, til butikken eller til naboen. Enkelte skal over åkeren, og tilbake igjen. Noen elsker motorvei, andre landevei. Noen kjører på få hjul, andre på mange.

Dekk til SUV 4×4 er vi i Dekk Team gode på, og vi har dekkene som passer både din kjørestil og lommebok. Dekk Team representerer anerkjente og markedsledende merker som Yokohama, Continental, Kumho, Nankang, Triangle og mye, mye mer.

Med et stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk vet vi at vi tilfredsstiller alle krav du måtte ha til dekk. Uansett bilmerke, kjørestil og behov så har vi dekk og felger du blir fornøyd med.

Stort utvalg dekk til SUV 4x4 og personbiler

Ditt personlig behov

Før ble nesten alle biler produsert med mer eller mindre samme dekkdimensjon, og formålet var kun å ha noe som rullet og som hadde lang levetid. Idag er bildet et helt annet.

Vi har fått et vell av både bilmerker og biltyper, som alle setter individuelle krav til dekk. Ikke bare gjelder dette dekkdimensjoner, men også dekkegenskaper, hvilken hastighet og tyngde (LI) dekkene skal tåle og hva slags miljømerking som ønskes.

I tillegg kommer dine behov som bilfører. Kjører du mye eller lite? Mest i byen eller litt mer landlig? Ønsker du et dekk som støyer lite og med god komfort, eller har du en sportslig kjørestil som trumfer lang levetid på dekket? Kjører du mest på snø og is om vinteren, eller er det for det meste vått og slapsete?

Vi i DekkTeam skjønner at alt dette kan være forvirrende, men fortvil ikke! Her kommer vår ekspertise til god hjelp. Uansett hvor, hvorfor og hva du kjører, så er vi her for å gi deg det du trenger for et trygt og godt grep på veien. Om du selv vet akkurat hva du trenger, eller om du trenger hjelp til å finne det, så gjør vi det lett å velge riktig.

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Ta kontakt med oss!

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*