Dekkhotell Asker Hvalstad | DekkTeam Asker

DekkTeam Asker

nye vakås vei 10, 1395 hvalstad

Åpningstider

Mandag–fredag: 08:00–16:00.
Lørdag: Stengt

Kontakt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Asker

Praktisk plassert i Nye Vakås Vei 10, et lite steinkast fra avkjøringa på E18, ligger DekkTeam Asker, med markedets beste bilprodukter og (mest sannsynlig) verdens hyggeligste betjening!

Målet vårt er at du skal være trygg i trafikken – derfor tar vi oss også god tid når du kommer til oss for å kjøpe dekk. Uansett om du kjører personbil, MC eller lastebil, har vi erfaringen og spisskompetansen som trengs for å hjelpe deg med å finne akkurat de dekkene du trenger.

Vi i DekkTeam elsker felger og vet godt hvor viktige de er for bilens stil og særpreg. Fordi vi også vet at smaken er som baken, fører vi et bredt utvalg av felger i alle prisklasser – med blant annet Brock og Vossen som våre mest kjente merkevarer. Lyst til å ta en kikk? Kom innom, så hjelper vi deg gjerne med gode råd om både bil og felger.

På vårt topp moderne dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine året rundt, til en rimelig pris. Der sørger vi for at dekkene dine oppbevares under rette temperatur- og lysforhold og utfører jevnlig service. På den måten kan du være helt sikker på at både du og dekkene dine er i trygge hender.

Kom gjerne innom for en kikk og en prat om dekk, felger, vær og vind – vi i DekkTeam Asker står alltid klare for å hjelpe deg, uansett behov!

«Hos oss i DekkTeam Asker møter du en hyggelig og kunnskapsrik gjeng og ikke minst en fin og innholdsrik butikk, med alt dekkene dine trenger – pluss litt til!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Tor Olav Ingebretsen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*