Dekkhotell E18 Sem | DekkTeam E18 Sem

DekkTeam E18 Sem

andebuveien 80, 3170 sem

Åpningstider

Mandag–fredag: 09:00–17:00.
Lørdag: Stengt

Vi har dropin hele året, og har som regel ledige timer selv om det er fullt i timebestillings-kalenderen. Kom innom!

Kontakt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam E18 Sem

I Andebuveien på Sem utenfor Tønsberg finner du oss i DekkTeam E18. Vi hjelper deg med alt innenfor dekk, felg, service og bilrekvisita i en av Norges flotteste bilbutikker. Med hyggelige ansatte, et bredt produktutvalg og konkurransedyktige priser kan du være sikker på å gjøre en god og trygg handel hos oss – enten du er ute etter nye vinterdekk, sportslige alufelger eller tilhenger. Velkommen inn!

Riktige og gode dekk er helt avgjørende for å sikre et godt veigrep. Bilekspertene som jobber hos oss, har mange års erfaring og vet nøyaktig hvilke dekk som passer til kjøretøyet ditt. Med kjente merkevarer som Pirelli og Maxxis på huset, kan vi tilby noen av de beste kvalitetsdekkene som finnes på markedet.

Vi tilbyr naturligvis også rask og rimelig dekkservice hvis du for eksempel skulle være så uheldig å punktere. Og mens vi gjør jobben, kan du slå deg ned i en av de behagelige sofaene våre og slappe helt av. Våre ansatte er dessuten spesialister på MC-dekk, så her finner du garantert gode dekk hvis du er en av dem som foretrekker to hjul.

I tillegg til å tilby dekk og felger, så tilbyr vi også tilhengere av merke Brenderup tilhengere. Brenderup setter pålitelighet, funksjonalitet, moderne design og sikkerhet øverst på dagsordenen.

Like viktig som å ha gode dekk, er det at du velger de rette felgene til bilen din. Sommerfelger samler for eksempel mye snø og kan føre til vibrasjoner og risting i rattet når du kjører. Vinterfelger er på sin side designet på en måte som gjør at snø og slaps ikke pakker seg så lett i hulrommene. Hos oss finner du både sommer- og vinterfelger fra blant annet Brock og Vossen, og medarbeiderne våre hjelper deg med å finne det perfekte felgsettet for deg og bilen din.

I perioden mellom sesongene er det mange som gruer seg til både det å skifte dekk og rydde unna plass i garasjen til oppbevaring av hjula. Heldigvis finnes det et praktisk og rimelig alternativ som gjør at du ikke trenger å forholde deg til noen av delene, nemlig det førsteklasses dekkhotellet vårt. Her rengjør vi hjula grundig før vi stabler dem fint på plass i riktige lys- og temperaturforhold, slik at de varer lenger og beholder de viktige egenskapene sine. I tillegg sjekker vi mønsterdybde og lufttrykk for deg, så du kan ta av sted best mulig skodd for veien videre.

«For oss i DekkTeam E18 på Sem står kvalitetsprodukter og god kundeservice i fokus. I den ryddige og flotte butikken vår finner du alt fra kvalitetsdekk og -felger til vindusviskere og tilhengere, og vi strekker oss alltid litt lenger for å gjøre deg helt fornøyd. Velkommen!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Morten Olsen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Vi har dropin hele året, og har som regel ledige timer selv om det er fullt i timebestillings-kalenderen. Kom gjerne innom! Hvis du lurer på noe send en henvendelse via kontaktskjemaet under.
Kontakt oss - kun for avdelingssider
*