Dekkhotell Ensjø | DekkTeam Ensjø

DekkTeam Ensjø

gladengveien 16, 0661 oslo

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Kontakt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Ensjø - i Gladengveien 16

I Gladengveien på Ensjø, et par langpasninger fra Valle Hovin, møter du oss i DekkTeam – en gjeng hyggelige og erfarne bilfolk som hjelper deg med alt som har med dekk, felger og andre bilprodukter å gjøre. Nøkkelorda våre er «service», «kunnskap», «trygghet» og «kvalitet», og vi strekker oss alltid litt lenger for at du som kunde skal bli fornøyd – både når det gjelder service og pris.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeida oss god kunnskap om hvilke kvaliteter et dekk bør ha, og hvilke modeller som ruller tryggest på veiene. Derfor har vi fylt butikken vår med kvalitetsdekk fra kjente merkevarer som Pirelli, Continental og Maxxis til både personbil, MC og andre kjøretøy – alt sammen til joviale priser. Vi tilbyr naturligvis også hjulskift, reparasjon og avbalansering av dekk, og et bredt utvalg av tilbehør. Og er du en av dem som foretrekker to hjul i svingene, har du kommet til riktig sted: Vi har nemlig spesialisert oss på MC-dekk.

Vi tilbyr markedets råeste felger til ekstra hyggelige priser. Brock og Vossen er bare noen av merkevarene vi forhandler, og vi hjelper deg selvfølgelig med å finne riktig størrelse og utseende. Vi veit hvilke felgsett som passer til bilen din!

Er du lei av å bruke opp kjeller- eller garasjeplass på å oppbevare dekka dine, fikser vi gjerne jobben for deg til en rimelig penge. Vi har nemlig et førsteklasses dekkhotell hvor dekka får et lunt og komfortabelt opphold den sesongen du ikke bruker dem. Her får de en grundig vask og blir lagra i riktig temperatur og optimale lysforhold. Samtidig sjekker vi lufttrykket og at hverken dekk eller felg har noen skader. På den måten forlenger du dekkas levetid, samtidig som du kan være trygg på bilen din alltid er sikker på veien.

Hos DekkTeam Ensjø er du alltid hjertelig velkommen enten du skal skifte dekk, kjøpe nye felger, fikse et punktert dekk eller bytte ut bilbatteriet. Eller kanskje du bare vil slå av en prat om bil, hjul eller været? Vi spanderer uansett kaffen!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

ikke funnet

Torje Grindheim

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*