Dekkhotell Furuset | DekkTeam Furuset

DekkTeam Furuset

strømsveien 320, 1081 oslo

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Furuset

Hos DekkTeam Furuset finner du Groruddalens beste kompetanse på dekk – uansett om det er snakk om dekk til personbil, trillebårer eller anleggsmaskiner. Sving innom for å ta en hyggelig prat og ikke minst få gode råd om bil!

Målet vårt er at du skal være trygg i trafikken – og da er gode dekk helt avgjørende. Vi setter service, kvalitet og trygghet i første rekke, og tar oss god tid når du kommer for å handle. Hos Dekk1 Furuset finner du dekk til alt fra personbil og MC til lastebil og traktor, fra kjente merkevarer som Pirelli, Bridgestone, Michelin og Continental.

Vi hjelper deg også gjerne med montering av dekk og har plass til både anleggsmaskiner, traktorer, busser og lastebiler i de store hallene våre. I tillegg har vi ansatte med spesialkompetanse på last, som gir gode råd til deg som skal ha dekk til lastebil.

Vi veit at felger ikke bare handler om stil og særpreg, men også om pris. Som frittstående kjede har vi tilgang til et stort utvalg av felger i alle prisklasser, fra kjente merkevarer som blant annet Brock og Vossen. Vi leverer også stål- og alufelger til lastebiler, busser, anleggsmaskiner og trucker.

Når du sjekker inn hjula dine på vårt topp moderne dekkhotell, trenger du verken å tenke på hjulskift eller oppbevaring – og du trenger heller ikke bekymre deg for at det skal gå hardt ut over lommeboka. Hos oss kan du alltid være sikker på at dekka blir oppbevart i riktig temperatur og lysforhold – og før vi monterer sommer- eller vinterdekka på kjøretøyet ditt, utfører vi full service på dem. Vi har ledige plasser hele året rundt, så bare ta kontakt!

Har du en tilhenger, bør den kontrolleres minst én gang i året. Hos Dekk1 utfører vi grundig kontroll og service fra kr 1495, utført av dyktige fagfolk. I tillegg selger vi tilhengere og ekstradeler fra Brenderup – en av markedets ledende produsenter av tilhengere.

På DekkTeam Furuset møter du en stor og innholdsrik butikk, med trivelige og serviceinnstilte medarbeidere. Vi strekker oss langt for å tilby deg gode produkter som forenkler bilhverdagen din. Kom innom for en prat og en hyggelig handel!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Amir Eldib

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*