Dekkhotell Heimdal | DekkTeam Heimdal

DekkTeam Heimdal

industrivegen 1, 7072 heimdal

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Heimdal

I Industriveien på Heimdal finner du oss i DekkTeam – en gjeng med hyggelige ansatte med hjerne for dekk og bil, og hjerte for god kundeservice. Velkommen ska’ du vær!

Riktige dekk kan redde liv. Derfor bruker vi god tid når kunder kommer for å kjøpe dekk hos oss. I butikken vår i Industriveien finner du alt fra smale trillebårdekk og MC-dekk til traktordekk og brede Mud-Terrain-dekk – i tillegg til helt alminnelige sommer- og vinterdekk til bilen din. Sving en tur innom, så hjelper vi deg med å finne de som passer deg og kjøretøyet ditt best.

I tillegg til å tilby dekk og felger, så tilbyr vi også tilhengere av merke Brenderup tilhengere. Brenderup setter pålitelighet, funksjonalitet, moderne design og sikkerhet øverst på dagsordenen.

Og du? Før du fær, tar vi gjerne en sjekk av bilbatteriet ditt. Må det byttes – ja, så fikser vi det også!

Felger er på en måte prikken over i-en: De gir bilen stil og særpreg og gjør den mer unik. For at du skal finne akkurat de felgene som passer perfekt til deg, tilbyr vi et bredt utvalg av merker – i alle prisklasser. Vi kan også reparere felgene dine hvis du har behov for det, og vi bruker kun det beste av verktøy og utstyr. På den måten får vi deg raskt og trygt ut på veien igjen. Og apropos reparasjon: Vi reparerer alle type tilhengere også – og det til en god pris.

Sving gjerne innom for en kikk, gode råd om bil og felg og en kopp rykende fersk kaffe!

Sjekk inn på vårt topp moderne dekkhotell, hvor dekkene dine kan stå trygt lagra hele året rundt til en rimelig penge. Her sørger vi for at de oppbevares i riktige lys- og temperaturforhold og utfører jevnlig service. Og før vi monterer dem på bilen din, tar vi selvfølgelig en grundig sjekk av lufttrykk, mønsterdybde og ventiler.

«På DekkTeam Heimdal blir du møtt av en skikkelig hyggelig gjeng med stor interesse for dekk og bil. Den lyse og fine butikken vår har god plass til utstillinger, sånn at du som kunde både kan se og kjenne på de ulike dekktypene.»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Frank Eriksen

Frank Eriksen

Avdelingsleder

Håvard Almås

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*