Dekkhotell Hønefoss Ringerike | DekkTeam Hønefoss

DekkTeam Hønefoss

osloveien 14-16, 3511 hønefoss

Åpningstider

Mandag-Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Hønefoss

I Dalsbråten i Hønefoss, ved Storelvas bredder, finner du oss i DekkTeam – en gossin og bilinteressert gjeng som holder til i en av landets største og flotteste bilbutikker. Her kan du velge blant et stort utvalg av dekk og felger, Brenderup-tilhengere og mye annet tilbehør til gode priser. Vi tilbyr dessuten avbalansering og hjuloptimalisering av dekk og felg. Velkommen til biluniverset vårt i Osloveien 14–16!

For oss er kun det beste godt nok, og vi kan skilte med Ringerikes flotteste utvalg av kvalitetsdekk til personbil, varebil og motorsykkel, i tillegg til en haug andre spesialdekk. Vi leverer mye til nybilmarkedet, så skal du kjøpe ny bil, gjør du lurt i å ta en prat med oss før du bestiller dekk og felg. Velg blant kjente merker som Pirelli og Maxxis, og finn din favoritt! Er du usikker på hva du bør velge, hjelper en av dekkekspertene våre deg selvfølgelig mer enn gjerne.

I tillegg til å tilby dekk og felger, så tilbyr vi også tilhengere av merke  Brenderup tilhengere. Brenderup setter pålitelighet, funksjonalitet, moderne design og sikkerhet øverst på dagsordenen. Vi utfører også tilgenger reperasjoner dersom du skulle ha noen utfordringer med din henger.

På utstillingsveggene i de hyggelige og romslige lokalene våre kan du selv se og kjenne på alle kvalitetsfelgene vi tilbyr. Som frittstående kjede har vi tilgang til det aller meste på markedet, som for eksempel alufelger fra Brock og Vossen – til ekstra gode priser. Vi har også utstyret og kompetansen til å rette og sveise felger hvis du vil shine opp de du har.

For deg som er lei av alt stresset som hører med å skifte hjul, rengjøre dem og stue dem vekk for sesongen, bør du vurdere å sjekke dem inn på dekkhotellet vårt. Her steller og duller vi med dekka dine som om det skulle vært våre egne, og gir de behandlingen de trenger for å være i topp stand neste gang du trenger dem – uten at det trenger å koste skjorta. Bestill plass online vår i dag!

«På DekkTeam Hønefoss blir du møtt av erfarne og kompetente ansatte som alltid har smilet på lur, og som ikke gir seg får du har fått det du var ute etter. Ta turen innom i dag, så hjelper vi deg med alt du trenger til bilen din.»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Thomas Støen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*