Dekkhotell Horten | DekkTeam Horten

DekkTeam Horten

nordre enggate 5b, 3187 horten

Åpningstider

Mandag–fredag: 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Horten

I Nordre Enggate, rett ved Sjøsiden, finner du oss i DekkTeam Horten – en hyggelig og bilinteressert gjeng som hjelper deg enten du skal skifte eller kjøpe nye dekk eller felger, tette en punktering eller lagre hjula dine for sesongen. Vi tilbyr dekk til alt som ruller, fra den minste trillebår til store hjullastere. Velkommen innom!

Etter mange år i bransjen vet vi hvor mye dekkenes egenskaper påvirker sikkerheten på veiene. Hos oss finner du derfor utelukkende kvalitetsdekk til blant annet personbil, varebil, SUV, MC, lastebil, traktor og truck – alle fra kjente merkevarer som Pirelli og Maxxis.

Vi er også stolt over å være en stor og trofast leverandør til 4×4- og ekstrem offroad-miljøet i Norge, med et stort utvalg til ombygde biler. Vi hjelper deg selvfølgelig også med dekkskift eller reparasjon av punktert dekk hvis du skulle være uheldig. Jobben får vi unnagjort før du rekker å skumme gjennom Gjengangeren i det hyggelige venteområdet vårt.

Er du ute etter å gi bilen din litt ekstra stil og særpreg, kan det være en god idé å investere i noen nye felger. Vi selger høykvalitets stål- og alufelger i ulike størrelser fra kjente merkevarer som Brock og Vossen – og vi har felgsett i alle prisklasser. Er du usikker på hvilke felger som passer bilen din, hjelper vi deg selvsagt gjerne!

Er du lei av at sommer- og vinterdekka dine alltid tar opp mye plass i boden, kjelleren eller garasjen? Da bør du sjekke dem inn på det femstjerners dekkhotellet vårt! Selv om vi ikke kan love egg og bacon til frokost hver dag, sørger vi i hvert fall for at dekka oppbevares i korrekt temperatur og optimale lysforhold – og at de har riktig lufttrykk og mønsterdybde. I tillegg rengjør vi både dekk og felg grundig, og sjekker at det ikke har oppstått noen skader som må utbedres. Bestill et opphold i dag!

«Vi i Dekk1 Horten hjelper deg med alt som har med bil å gjøre, enten du skal kjøpe nye dekk eller skifte ut vindusviskerne. Her er du alltid velkommen for en hyggelig prat om bil, dekk, Ørn eller været. Vi spanderer kaffen! Velkommen til oss!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Clyde Andreassen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*