Dekkhotell Kokstad i Bergen | DekkTeam Kokstad

DekkTeam Kokstad

kokstadveien 48b, 5257 kokstad

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Kokstad

I de hyggelige lokalene våre på Kokstad i Bergen finner du alt fra personbildekk til små trillebårdekk – og ikke minst en gjeng profesjonelle og erfarne ansatte som tar deg imot med et smil. Her kan vi blant annet skilte med et bredt utvalg av felger, og et toppmoderne dekkhotell – alt til grådig gode priser. Velkommen til oss!

Enten du er ute etter dekk til personbil, MC eller trillebår har vi trolig det du er ute etter. Våre kompetente ansatte har god erfaring med alle typer dekk og vi lagerfører alle dekkmerker i premiumsegmentet for  personbil. I quality- og lavprissegmentet har vi valgt ut de merkene vi mener er de tryggeste og gir mest verdi for pengene.

Vil du gi bilen litt ekstra stil og særpreg, bør du stikke innom butikken vår og ta en kikk på alle de flotte felgene vi har hengende på utstillingsveggen. Her kan du selv se og føle på felgene, og er du usikker, hjelper de ansatte deg med å finne «dine» felger – med designet og prisen du er ute etter. Vi har valgt ut enkelte flotte felger til å være volumfelgene våre, som vi kan selge til fantastisk gode priser. Vi skaffer imidlertid alt du måtte ønske på bare noen få dager. Kom innom for å ta en kikk!

I tillegg til det enorme utvalget vårt av dekk, felger og annet biltilbehør, er vi stolt over å kunne tilby det som antagelig er byens største og mest moderne dekkhotell. Her tar vi vare på dekkene dine i sesongen du ikke bruker dem, til en hyggelig pris. Dekk og felger blir grundig vasket, kontrollert for slitasje, lekkasjer og skader – og deretter lagret pent og pyntelig i optimale lys- og temperaturforhold her på huset. På den måten vet du at dekkene får best mulig behandling når du ikke bruker dem, slik at de er klare for å sluke nye kilometer når tiden er inne.

«Velkommen til Dekk1 Kokstad – din pålitelige dekkforhandler i Bergen! Vi har alt du trenger til bilen din, og strekker oss alltid litt lenger for å sikre at du blir helt fornøyd med besøket ditt hos oss. Vi gleder oss til å se deg!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

ikke funnet

Mats Bjoland

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*