Dekkhotell Leangen Trondheim | DekkTeam Leangen Trondheim

DekkTeam Leangen

falkenborgveien 38, 7044 trondheim

Åpningstider

Mandag–fredag 07:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Leangen - Trondheim

Sentralt plassert i Falkenborgveien, like attmed Sirkus Shopping, treffer du på oss i DekkTeam Leangen – dekkforhandleren for deg som er opptatt av kvalitetsprodukter, konkurransedyktige priser og god kundeservice. Vi tilbyr dekk til det meste som ruller, fra små trillebårdekk til store terrengdekk. I butikken vår finner du også en mengde felger av høy kvalitet, takbokser, tilhengere og et ikke minst et stort dekkhotell med god kapasitet. Velkommen til oss!

På tide med nye dekk til bilen, motorsykkelen, traktoren, trillebåra, lastebilen eller hjullasteren? Hos oss finner du alt – og litt til. Vi tilbyr kun kvalitetsdekk fra de mest kjente merkene, som Pirelli og Maxxis, så du skal kunne kjøre trygt og komfortabelt på veiene – uansett hva du velger. De erfarne folkan på verkstedet vårt skifter dessuten hjul for deg i en fei, og vi er stolt av å være en av få dekkforhandlere i Trondheim som skifter MC-dekk.

Mange er usikre når de skal investere i nye felger. Hvilket design passer bilen best? Hvor store kan de være? Ser det stiligst ut med åpne eller tettere felger med flere eiker? Heldigvis har vi en rekke forskjellige varianter i ulike prisklasser å velge mellom, slik at det blir lettere for deg å finne et felgsett som passer bilen din. Og er du usikker, står naturligvis en av de hyggelige medarbeiderne våre klar til å hjelpe. Er du ute etter retting av felger, fikser vi det også. Kontakt oss i dag for et pristilbud!

Vil du helst slippe å tenke på å skifte hjul og oppbevare dekkan i sesongen du ikke bruker dem? Da er det en god idé å sende dekkan på et opphold på dekkhotellet vårt. På den måten kan du være trygg på at dekkan blir oppbevart på riktig måte, både når det gjelder temperatur og lysforhold. Her sjekker vi dessuten dekktrykk og mønsterdybde, tar en grundig vask av felgene og kontrollerer at det ikke har oppstått noen skader eller sprekker. Book et opphold i dag!

«Vi i Dekkteam Leangen består av en gjeng trivelige bilentusiaster som hjelper deg med alt det du trenger til bilen din – enten du skal ha nye dekk, oppgradere felger, bytte batteri, investere i takboks eller trenger en tilhenger på dagen. Kom innom i dag, så tar vi en prat om det du trenger. Vi ser frem til å se deg hos oss!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Roger

Roger Leikvam

Avdelingsleder
Sondre

Sondre Toverød

NK

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*