Dekkhotell Lillehammer | DekkTeam Lillehammer

DekkTeam Lillehammer

hovemovegen 35, 2624 lillehammer

Åpningstider

Mandag–fredag: 08:00–17:00
Lørdag: 10:00-14:00

Kontakt

Telefon: 61 25 90 00
24t vakttelefon: 90943743
Kontaktskjema

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Lillehammer

I Hovemovegen langs E6 treffer du oss i DekkTeam Lillehammer – en kollosalt hyggelig og bilinteressert gjeng som hjelper deg med alt fra dekk og felger til service og tilhengere.

I den ryddige og flotte butikken vår er vi på fornavn med kundene våre, og vi legger stoltheta vår i å gi deg og bilen din den aller beste servicen. Ute etter hjulskift? Vi gjør unna jobben før du rekker å drikke opp kaffekoppen i venteområdet vårt. Nye dekk til bilen eller motorsykkelen? Vi viser deg det beste markedet har å by på. Ny Brenderup-tilhenger? Jara, vi har det også.

Vi veit hvor viktig det er å ha gode kvalitetsdekk for å kunne kjøre trygt på veiene – uansett vær og føre. Derfor tilbyr vi nettopp det: gode kvalitetsdekk. Hos oss finner du sommer- og vinterdekk til både personbil og MC. Vi har dessuten spesialkompetanse på lastebildekk og fører de fleste kjente merkene til konkurransedyktige priser.

Som frittstående kjede har vi tilgang til det som trolig er Norges råeste felgprogram med høykvalitets alufelger i alle prisklasser, fra kjente merkevarer som Brock og Vossen, Er du usikker på hvilke felger du bør velge, hjelper vi deg naturligvis med å finne dem som passer best til bilen din.

Vil du helst slippe å tenke på hjulskift og oppbevaring av dekk? Da er det en god idé å sende dekkene på et femstjerners opphold på dekkhotellet vårt. På den måten kan du være trygg på at hjulene blir oppbevart på riktig måte, både når det gjelder temperatur og lysforhold. Her sjekker vi dessuten dekktrykk og mønsterdybde, tar en grundig vask av felgene og kontrollerer at det ikke har oppstått noen skader eller sprekker som kan utgjøre en fare – alt for at du skal kunne kjøre trygt på veiene. Nevnte vi forresten at vi henter dekkene hos deg helt gratis? Book et opphold via nettportalen vår i dag!

Vi i DekkTeam Lillehammer er opptatt av å levere god kundeservice og kvalitetsprodukter til kollosalt frakke priser. Sving innom butikken vår for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg og bilen din!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Tom Ruud

Avdelingsleder
Eirik Jønsgård

Eirik Jonsgård

Kundemottaker
Lars Løvli

Lars Løvli

Dekkmontør
Mustafa Jafo

Mustafa Jafo

Dekkmontør
Sander Nergaard

Sander Nergaard

Dekkmontør

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*