Dekkhotell Raglamyr Haugesund | DekkTeam Raglamyr

DekkTeam Raglamyr

raglamyrveien 10, 5536 haugesund

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag:Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Raglamyr - Haugesund

På DekkTeam Raglamyr utforbi Haugesund treffer du på en himla kjekke gjeng med Haugalandets beste ekspertise på dekk, felg, last, tilhenger, skiboks og service. Vi kan også skilte med et av markedets største utvalg av dekk og felger, Brenderup-tilhengere – og alt annet bilen din har behov for. Velkommen skal du være!

Vi har et bredt utvalg av førsteklasses dekk til blant annet personbil, MC, traktor, lastebil og hjullaster – til jysla fine priser. Her kan du velge blant dekk fra kjente merkevarer som Pirelli og Maxxis for å sikre at bilen din er best mulig skodd på veiene i mange år fremover. Vi utfører også dekkservice og får bilen din i topp stand igjen hvis du har opplevd et uhell.

Vi er stolt av å kunne vise deg et heftig felgprogram i butikken vår, med stål- og alufelger av høyeste kvalitet fra kjente merkevarer som Brock og Vossen. Du finner felgsett i alle prisklasser, og er du usikker på hvilke felger som passer best, hjelper vi deg naturligvis med å finne det perfekte settet til bilen din.

Ønsker du å skjemme bort dekkene dine litt ekstra i sesongen du ikke bruker dem? Da kan du trygt lagre dem hos oss til en rimelig penge. På dekkhotellet vårt sørger vi for å gi dem en skikkelig spabehandling, hvor vi først tar en grundig vask av dekk og felger, før vi kontrollerer lufttrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på noen av delene. Deretter blir hjulene stablet i riktig temperatur og lysforhold, og lagret frem til det er på tide å skifte dekk igjen. Vi skifter naturligvis også dekkene for deg og varsler deg på tekstmelding når tiden er inne – enkelt, praktisk og bekymringsfritt.

«Hos Dekk1 Raglamyr er du alltid hjertelig velkommen enten du skal skifte dekk, kjøpe ny tilhenger, oppgradere felgene eller bare vil radla litt om bil, dekk eller været. Vi er her for deg!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Damian Jezierski

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*