Dekkhotell Sørlandsparken | DekkTeam Sørlandsparken

DekkTeam Sørlandsparken

buråsen 18, 4636 kristiansand

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Sørlandsparken

Hos DekkTeam Sørlandsparken møter du en sabla hyggelig gjeng, med mye kunnskap og gode råd om dekk, felger og bil. Og er du kjesken på en god kopp kaffi – ja, så byr vi på det også!

Sikkerhet er viktig for oss. Og for at du skal kunne være trygt i trafikken, er det helt avgjørende med gode dekk – uansett kjøretøy. Vi i DekkTeam Sørlandsparken har lang erfaring med dekk og bil, og svinger du innom Buråsen 18, kan du være helt sikkert på at du går ut igjen med de dekkene som passer deg og kjøretøyet ditt aller best.

Felger er gysli gøy! Det handler om stil og særpreg, men selvfølgelig også om pris. Fordi vi er en frittstående kjede, har vi tilgang til de fleste merker på markedet til gode priser – blant annet Brock og Vossen. Vi hjelper deg gjerne med å finne det settet som passer både deg, bilen din og lommeboka di best.

Ikke plass til dekkene i garasjen? Da bør du sjekke dem inn hos oss! Vi har et stort og moderne dekkhotell med god kapasitet. Her kan du oppbevare dekkene dine hele året rundt og være helt sikker på at de blir godt ivaretatt – både når det gjelder lagringsmåte og vedlikehold. Og før vi monterer dem på bilen din, sjekker vi alltid lufttrykk, mønsterdybde og trykkventiler.

Kom gjerne innom butikken vår i dag for en hyggelig prat og masse gode råd om dekk, felger og bil!

Hos oss blir du møtt av en blid, hyggelig og kunnskapsrik betjening som hjelper deg med alt som har med bil å gjøre. Kom innom for en hyggelig prat, enten det er om bil, dekk, Start eller vær og vind!

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Tommy Larsen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*