Dekkhotell Stabekk | DekkTeam Stabekk

DekkTeam Stabekk

philip pedersens vei 22, 1366 lysaker

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–16:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Stabekk

Tar du turen innom oss i DekkTeam på Nedre Stabekk, kan du være helt sikker på at du får hjelp til alt som har med dekk å gjøre – pluss litt til. Her møter du hyggelige og kunnskapsrike ansatte, med et genuint ønske om å finne de produktene som passer deg og dine behov best.

Det viktigste for oss er at du er trygg på veien, uansett vær og føre. Akkurat derfor tar vi oss god tid når du skal kjøpe dekk, og går nøye gjennom dine spesifikke behov og ønsker. Hos oss kan du velge fra et stort utvalg dekk til både personbil og MC – så svinger du innom oss i Philip Pedersens vei, garanterer vi at du får med deg et dekksett som er perfekt match for både deg og kjøretøyet ditt.

Du kan ikke kalle deg dekkekspert uten å elske felger, og vi i DekkTeam på Stabekk er intet unntak. Derfor vet vi at felger handler om både stil, smak og utseende – og også om pris. Fordi vi er en frittstående kjede, har vi tilgang til de fleste merker på markedet i alle prisklasser, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne det settet som passer deg og dine behov best.

Skulle du gjerne ha frigjort litt plass i garasjen og sluppet å styre med dekkskift hver eneste vinter og vår? Ikkeno’ problem! Vi har nemlig et topp moderne dekkhotell med ledig kapasitet til både sommer- og vinterdekkene dine. Hos oss er du helt trygg på at dekkene dine får all nødvendig pleie og at de oppbevares under korrekte temperatur- og lysforhold. Når det er på tide å bytte dekk igjen, kontrollerer vi alltid dekktrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på dekkene.

Vi har alltid noen gode råd på lur, så kom gjerne innom for en kaffekopp og en hyggelig prat om dekk og bil!

«Hos oss blir du alltid møtt av en oversiktlig butikk – og ikke minst en hyggelig betjening med skikkelig kunnskap om alle produktene vi fører. Enten du er på jakt etter nye dekk eller bare vil slå av en prat om bil, dekk, Stabæk eller Frisk Asker, så er du hjertelig velkommen!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Trygve Bolstad

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*