Dekkhotell Stavanger | DekkTeam Stavanger

DekkTeam Stavanger

dalsetveien 2 e, 4018 stavanger

Åpningstider

Mandag–fredag 08:00–18:00
Lørdag: Stengt

Bestill time

Om oss

Velkommen til DekkTeam Stavanger

Tar du turen til oss i DekkTeam på Mariero i Stavanger, blir du møtt av ett av markedets største utvalg av dekk og felger. Her finner du kjente merkevarer i alle prisklasser – og ikke minst en jysla kjekke gjeng med mye kunnskap og mange gode råd om dekk og bil. 

Lik det eller ei: Her på vestlandet regner det mye, og det er derfor ekstra viktig med gode dekk. Vi har alt fra personbil- og MC-dekk til plenklipper- og spesialdekk, og vi tar oss alltid god tid når kunder kommer for å handle hos oss. Medarbeiderne våre har lang erfaring og dyptgående kunnskap om bil og dekk, og du kan derfor være helt trygg på at du går ut herfra med det riktige settet for akkurat deg og ditt kjøretøy.

Vi elsker felger og hjelper deg gjerne med å finne akkurat det settet som gir bilen din det beste uttrykket. Fordi vi er en frittstående kjede, kan vi tilby et bredt utvalg av kvalitetsfelger til ekstra kjekke priser – blant annet Brock og Vossen. Her hos DekkTeam Stavanger har vi kunnskapen som trengs for å finne akkurat de felgene som passer deg, bilen og lommeboken din best.

Lei av å styre med hjulskift og lagring av sommer- og vinterdekk? Sjekk inn på vårt topp moderne dekkhotell for en rimelig penge, da vel! Vi har ledig kapasitet hele året rundt og kan tilby trygg og korrekt oppbevaring av dekkene dine, i optimale temperatur- og lysforhold. Overlater du dekkene dine til oss, kontrollerer vi også dekktrykk, mønsterdybde og at det ikke er noen skader på dem.

Kom innom oss på Mariero for en hyggelig prat, gode tips om dekk og bil – og ikke minst et spennende og bredt produktsortiment. Me snakkes!

«Når du kommer inn døra til oss i Dekk1 Stavanger, blir du møtt med godt humør og åpne armer – og ikke minst en jysla kjekke betjening som ikke gir seg før du blir fornøyd!»

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

 

Klikk for å gi oss en anmeldelse på Google. Vi setter pris på tilbakemeldinger!

 

Ansatte

Bjørn Borgen

Avdelingsleder

Kontakt oss

Kontakt oss - kun for avdelingssider
*