Skurtreskerdekk - DekkTeam
Dekk skurtreskere I DekkTeam

Skurtreskerdekk

I forhold til det tradisjonelle treskeverket, har de moderne skurtreskerne revolusjonert landbruket.
I forhold til det tradisjonelle treskeverket, har de moderne skurtreskerne revolusjonert landbruket.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Større belastninger på dekk og underlag

Nåtidens moderne skurtreskere er helautomatiske, og skjærer, tresker, sålder og samler kornet i èn og samme prosess.

I forhold til det tradisjonelle treskeverket, har skuronna gjennomgått en revolusjon, og skurtreskerne har blitt store, tunge maskiner som er en stor belastning for jorda. Da er det helt avgjørende at dekkene minimerer jordpakkingen – uten at det går på bekostning av grepet på underlaget.

De nye Improved Flexion (IF) og Very High Flexion (VF) dekkene fra Alliance gir nesten halvparten så stor jordpakking som belter. IF og VF dekkene har en avansert stålbeltekonstruksjon som gjør at de fleksible sideveggene tåler 20 til 40% høyere belastning i forhold til et standard traktordekk.

Kjetil Fladby - DekkTeam Jessheim kontakt ketilm om traktordekk

Spør vår ekspert!

Kjetil Fladby er vår ekspert på dekk og felger til bl a. landbruket. Han kan det aller meste rundt våre produkter, og vil kunne lose deg fram til gode og kostnadseffektive løsninger.

Epost: kjetil.fladby@dekkteam.no
Telefon: 971 66 806

Høyteknologi og automatisering.

Skurtreskerne har blitt teknisk svært avanserte maskiner med automatiske målinger gjennom hele prosessen, for å sikre maksimalt utbytte og minimalt spill av korn som blir med halmen ut igjen på bakken.

Man kan også ha kontinuerlig fuktighetsmåling på kornet for å beregne lagringsevne og beregne behov for tørking i korntørke. De største modellene har også satellittnavigasjon, som brukes til å måle areal, effektivitet og avlingsnivå på ulike deler av åkeren. Resultatene fra navigasjonsmålingene kan senere benyttes når nytt korn skal såes for automatisk å benytte optimal gjødselmengde på ulike jordsmonn og på ulike steder på åkeren.

Skurtreskeren har vanligvis en halmkutter som finhakker halmen etter at kornet er skilt ut før den spres ut på bakken bak treskeren for senere å pløyes ned. Halmkutteren kan kobles ut dersom man vil ta vare på halmen. Halmen presses ofte til halmballer og brukes til husdyrfor og liggeunderlag i fjøset.

Skurtreskeren kan utstyres med forskjellig utstyr for å treske ulike vekster, slik som korn, mais, frøvekster og oljevekster.

Vi har masse dekk på lager!

Vi jobber for tiden med å få på plass nettbutikk. I mellomtiden må be deg om å benytte skjemaet under mht. spørsmål om dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på!

Ja, jeg ønsker dekk!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.