Skogsmaskindekk - DekkTeam
Alliance 360 skogbruk I DekkTeam

Dekk til skogsmaskiner

Økte krav til effektivitet og bærestyrke, gjør at riktig valg av dekk til skogsmaskiner er avgjørende.
Økte krav til effektivitet og bærestyrke, gjør at riktig valg av dekk til skogsmaskiner er avgjørende.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Dekk for det moderne skogbruket

Hos DekkTeam finner du skogbruksdekk og traktordekk fra kvalitetsleverandøren ATG, og vi har bred kunnskap om dekk til skogbruksmaskiner.

Skogsmaskindekkene arbeider etter kortvirkemetoden og effektivitetskravene øker stadig til moderne skogsmaskiner. I tillegg til miljøvennlighet, ønsker entreprenører og maskinprodusenter dekk med høy kvalitet og med enda bedre bæreevne og trekkevne.

Dekkene har en PR-markering som viser stammens bæreevne, der de fleste skogsmaskindekk på markedet har PR-tall på 16, 20 eller 24. Med PR-tall på 24 innebærer det at dekket har en bæreevne i skogen på 8000 kg, mens PR-tall 20 er på 6900 kg. På en 6- eller 8-hjuls skogsmaskin tilsvarer den økte bæreevna om lag 4 kubikkmeter furutømmer i sommeravvirkning.

Vi hjelper deg med å velge riktig, i en tid da kostnadseffektivitet og produktkvalitet har alt å si. Vi svarer deg raskt på alle spørsmål du måtte ha; det være seg produktinformasjon, pris eller tilgjengelighet.

Med en av Norges største grossister, Starco Norge, i ryggen har vi en svært god og pålitelig leveransepartner, noe som kommer deg til gode. Vi vet at nedetid er kostbart. Derfor satser vi stort på å være raskt på banen, når det trengs nye dekk og felger.

Vi har gode løsninger på M+S-merkede traktordekk til vinterbruk, og kan pigge og seipe de fleste typer dekk.

Vi har masse dekk på lager!

Vi jobber for tiden med å få på plass nettbutikk. I mellomtiden må be deg om å benytte skjemaet under mht. spørsmål om dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på!

Ja, jeg ønsker dekk!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.

Industridekk med lang levetid

Vi fører også et bredt utvalg av industridekk til gaffel-trucker og container-trucker, hjulgravere, skidsteer/bobcat, smålastere, teleskoplastere og mobilkraner.

Vi leverer dessuten kompaktdekk og massivdekk til gaffeltruck og mye mer.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!