Traktordekk og landbruksdekk - Ascenso
Alliance 365 I DekkTeam Traktordekk

Traktordekk - til landbruk og industri

Traktordekk har utviklet seg formidabelt og et effektivt landbruk er viktigere enn noen gang. Traktorer blir større og tyngre, de kjøres fortere og brukes mer variert enn før.
Traktordekk har utviklet seg formidabelt og et effektivt landbruk er viktigere enn noen gang. Traktorer blir større og tyngre, de kjøres fortere og brukes mer variert enn før.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Traktordekk for det moderne landbruket

Hos DekkTeam finner du traktordekk fra kvalitetsleverandøren Ascenso, og vi har bred kunnskap om traktordekk, vi gir deg god rådgivning om alle merker og bruksområder innen traktordekk.

Vi hjelper deg med å velge riktige traktordekk, i en tid da kostnadseffektivitet og produktkvalitet har alt å si. Vi svarer deg raskt på alle spørsmål du måtte ha om traktordekk; det være seg produktinformasjon, pris eller tilgjengelighet.

Med en av Norges største grossister, Starco Norge, i ryggen har vi en svært god og pålitelig leveransepartner for traktordekk, noe som kommer deg til gode. Vi vet at nedetid er kostbart. Derfor satser vi stort på å være raskt på banen, når det trengs nye traktordekk og felger.

Hos oss finner du et stort utvalg traktordekk til alt fra tradisjonelt landbruk – standard radialdekk, sprøytehjul, diagonale drivhjul, radrenserdekk, tubeless, 3-ribb fronthjul, skurtreskere, hengere, flerbruksdekk og implement – til traktordekk for mer industriell bruk, skogbruk, multiuse og flotation.

Vi har gode løsninger på M+S-merkede traktordekk til vinterbruk, og kan pigge og seipe de fleste typer dekk.

Kjetil Fladby - DekkTeam Jessheim kontakt ketilm om traktordekk

Spør vår ekspert om traktordekk!

Kjetil Fladby er vår ekspert på dekk og felger til bl a. landbruket. Han kan det aller meste rundt våre produkter, og vil kunne lose deg fram til gode og kostnadseffektive løsninger for traktordekk.

Epost: kjetil.fladby@dekkteam.no
Telefon: 971 66 806

Vi har masse traktordekk på lager!

Vi jobber for tiden med å få på plass nettbutikk. I mellomtiden må be deg om å benytte skjemaet under mht. spørsmål om traktordekk, andre dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på om traktordekk!

Ja, jeg ønsker dekk!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.