Traktordekk - til landbruk og industri

Et effektivt landbruk er viktigere enn noen gang og traktordekk har utviklet seg formidabelt. Traktorer blir større og tyngre, de kjøres fortere og brukes mer variert enn før.
Et effektivt landbruk er viktigere enn noen gang og traktordekk har utviklet seg formidabelt. Traktorer blir større og tyngre, de kjøres fortere og brukes mer variert enn før.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Traktordekk for det moderne landbruket

Hos DekkTeam finner du traktordekk og skogbruksdekk fra kvalitetsleverandøren ATG, og vi har bred kunnskap om alle merker og bruksområder innen traktordekk.

Vi hjelper deg med å velge riktige traktordekk, i en tid da kostnadseffektivitet og produktkvalitet har alt å si. Vi svarer deg raskt på alle spørsmål du måtte ha om traktordekk; det være seg produktinformasjon, pris eller tilgjengelighet.

Med en av Norges største grossister, Starco Norge, i ryggen har vi en svært god og pålitelig leveransepartner, noe som kommer deg til gode. Vi vet at nedetid er kostbart. Derfor satser vi stort på å være raskt på banen, når det trengs nye traktordekk og felger.

Hos oss finner du et stort utvalg traktordekk til alt fra tradisjonelt landbruk – standard radialdekk, sprøytehjul, diagonale drivhjul, radrenserdekk, tubeless, 3-ribb fronthjul, skurtreskere, hengere, flerbruksdekk og implement – til traktordekk for mer industriell bruk, skogbruk, multiuse og flotation.

Vi har gode løsninger på M+S-merkede traktordekk til vinterbruk, og kan pigge og seipe de fleste typer dekk.

Spør vår ekspert!

Kjetil Fladby er vår ekspert på dekk og felger til bl a. landbruket. Han kan det aller meste rundt våre produkter, og vil kunne lose deg fram til gode og kostnadseffektive løsninger.

Epost: kjetil.fladby@dekkteam.no
Telefon: 971 66 806

NYHET!

Agri Star II fra Alliance

Alliance presenterer det nye D-merkede radial traktordekket Agri Star II. Dekket kommer i en lang rekke dimensjoner i 85 og 70-serie.
Les mer her

Vi har masse dekk på lager!

Vi jobber for tiden med å få på plass nettbutikk. I mellomtiden må be deg om å benytte skjemaet under mht. spørsmål om dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på!

Ja, jeg ønsker dekk!

Kontakt oss (avdelinger produkt)
*

Industridekk med lang levetid

Vi fører også et bredt utvalg av industridekk til gaffel-trucker og container-trucker, hjulgravere, skidsteer/bobcat, smålastere, teleskoplastere og mobilkraner.

Vi leverer dessuten kompaktdekk og massivdekk til gaffeltruck og mye mer.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!