Dekk til landbrukshengere

Implement eller flotation - vi har et rikt utvalg dekk til alle typer landbruk- og industrihengere.
Implement eller flotation - vi har et rikt utvalg dekk til alle typer landbruk- og industrihengere.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Teknologi og know how som varer

Alliance er en pioner og leder innen flotation-dekk. De er konstruert og designet for å levere eksepsjonelle flyteegenskaper på forskjellige terreng. Dekkene er egnet for et bredt spekter av maskiner og redskaper som trenger høy lastekapasitet, men som likevel forårsaker minimal jordpakking og avlingsskader.

Alliance har det bredeste utvalget av flotation-dekk i radial- og diagonalkonstruksjon, noe som gir optimaliserte løsninger for alle slags applikasjoner og på alle terreng grunnet deres store utvalg mønster:

 

Også når det gjelder implementdekk har Alliance et imponerende utvalg. Med fokus på bredde og kvalitet, kan du være sikker på at Alliance leverer gode løsninger:

Spør vår ekspert!

Kjetil Fladby er vår ekspert på dekk og felger til bl a. landbruket. Han kan det aller meste rundt våre produkter, og vil kunne lose deg fram til gode og kostnadseffektive løsninger.

Epost: kjetil.fladby@dekkteam.no
Telefon: 971 66 806

Vi har masse dekk på lager!

Vi jobber for tiden med å få på plass nettbutikk. I mellomtiden må be deg om å benytte skjemaet under mht. spørsmål om dekk, dimensjoner og priser.

Vi svarer deg raskt på det du måtte lure på!

Ja, jeg ønsker dekk!

Kontakt oss (avdelinger produkt)
*