Varebil og bobil - DekkTeam
DekkTeam I Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere

Dekk til varebiler og bobiler

Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned.
Hver dag tilbakelegger nordmenn 126 millioner kilometer på hjul. Når sola steker, høstregnet pisker og snøen laver ned.
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Mange kjører til jobb, andre kjører som jobb.

Kanskje har du varebilen som din daglige arbeidsplass, ditt fremkomstmiddel og pauserom?

Du bruker bilen så å si hele tiden, og kjører rundt store deler av dagen. Da er det godt og ha gode dekk på bilen din. Du som bruker bilen enda mer, sliter mer på dekkene dine og da kan det være greit å gå over de ekstra godt en gang iblant. Med vår dekkhotell-løsning tar vi ekstra godt vare på dine dekk året rundt hos oss. Sjekk ut vårt dekkhotell.

 

Og kanskje har du en bobil som du ferierer med om sommeren, høsten ja til og med om vinteren?

Året 2020 satte sitt preg over en annerledes tid, og ferieplanene ble trolig endret for de aller fleste av oss. Bobilsalget steg til værs, og aldri har det vært solgt så mange bobiler på et og samme år. Mange tenker kanskje ikke å legge i så mye penger i gode dekk, men skal du ferdes på kryss og tvers i Norges landstrakte land med smale veier er det en veldig god investering og ha noen gode bildekk som passer din bobil.

Dekk til varebiler og bobiler er vi i DekkTeam gode på, og vi har dekkene som passer både din kjørestil og lommebok.

DekkTeam er stolte av å representere anerkjente og markedsledende merker som Yokohama, Continental, Kumho, Nankang, Triangle og mye, mye mer.

Med et stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk vet vi at vi tilfredsstiller alle krav du måtte ha til dekk. Uansett bilmerke, kjørestil og behov så har vi dekk og felger du blir fornøyd med.

 

 

 

 

 

 

DekkTeam I Dekk til bobiler og varebiler

Ditt personlig behov

Før ble nesten alle biler produsert med mer eller mindre samme dekkdimensjon, og formålet var kun å ha noe som rullet og som hadde lang levetid. Idag er bildet et helt annet.

Vi har fått et vell av både bilmerker og biltyper, som alle setter individuelle krav til dekk. Ikke bare gjelder dette dekkdimensjoner, men også dekkegenskaper, hvilken hastighet og tyngde (LI) dekkene skal tåle og hva slags miljømerking som ønskes.

I tillegg kommer dine behov som bilfører. Kjører du mye eller lite? Mest i byen eller litt mer landlig? Ønsker du et dekk som støyer lite og med god komfort, eller har du en sportslig kjørestil som trumfer lang levetid på dekket? Kjører du mest på snø og is om vinteren, eller er det for det meste vått og slapsete?

Vi i DekkTeam skjønner at alt dette kan være forvirrende, men fortvil ikke! Her kommer vår ekspertise til god hjelp. Uansett hvor, hvorfor og hva du kjører, så er vi her for å gi deg det du trenger for et trygt og godt grep på veien. Om du selv vet akkurat hva du trenger, eller om du trenger hjelp til å finne det, så gjør vi det lett å velge riktig.

Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Ta kontakt med oss!

Nytt skjema - separat boks for fylke og avdeling
Send pris
Motta nyhetsbrev
Godta vilkår *
Felt merket med* er opplysninger som er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel.