Oslo Motor Show - DekkTeam

DekkTeam på Oslo Motor Show:

– Helt magisk!

Oslo Motorshow

Raymond Myrland hadde aldri drømt om at det skulle komme så mange folk innom «standen» under Oslo Motor Show. Kjedesjefen er utrolig fornøyd med at DekkTeam fikk vise frem den kvaliteten, servicen og profesjonaliteten han mener vi står for.

-Det har vært helt magisk. Jeg hadde aldri trodd at det skulle komme så mye folk, sier en begeistret kjedesjef. Det har vært helt vilt her alle tre dagene. Vi hadde ikke drømt om at så mange skulle komme innom.

OSLO MOTOR SHOW – NORGES HEFTIGSTE MOTORSHOW

Oslo Motor Show promoterer seg som et show som handler om alt som har med motor å gjøre. En messe for de som elsker fart og moro, og de lover et fantastisk show og gnistrende utstilling. Denne arenaen var et enkelt valg da kjedesjef i DekkTeam, Raymond Myrland, skulle velge en scene for våre budskaper.

– Det har ikke vært messe på mange år. Denne messen er det mange som er interessert i. Det er mye biler, motor, el-biler, gamle biler og alle mulige doninger, som også trenger dekk og felg.

Raymond Myrland Oslo Motorshow

De besøkende er en god blanding av private, profesjonelle sjåfører og fagfolk innen bransjen. Ikke minst var det mange skoleelever som var interessert i faget dekk og felg, og trafikksikkerhet. En god mulighet til å fortelle om DekkTeams ønske om å gjøre veien tryggere og hverdagen enklere for sine kunder.

 

BAD TORO OSLO MOTORSHOW

PÅ UTSTILLING : DekkTeams egen «Bad Toro». Raymond Myrland har god greie på grep da han selv er racingsjåfør i Porsche 944 cup.

-Vi står for kvalitet, service og profesjonalitet, hvilket vi har fått vist frem på en god måte her på Oslo Motor Show. Messen var også en god mulighet til å tilknytte seg mennesker som brenner for faget. Stadig flere kunder foretrekker DekkTeam, og vi trenger flere dyktige folk. Dette er et håndverksfag, og vi ønsker å skape kompetente, ivaretagende og folkelige medarbeider som kundene kan møte hos oss. Derfor er det også viktig å møte ungdommen, forklarer Myrland.

Det er fortsatt høysesong og ikke alle har skiftet, eller har kjøpt nye vinterdekk. DekkTeam har stadig nyheter innen vinterdekk, som også ble vist frem på messen.